Waarom ik blog?

Hoi! Welkom!

Wat leuk dat je mij hebt gevonden. Je verwacht op deze pagina waarschijnlijk een heel verhaal over mij maar dat kan ik allemaal niet op een pagina kwijt om te laten zien wat mij wat mij zo bijzonder maakt en daarom heb ik besloten om er over te bloggen.

Op deze site lees je waar mijn passie ligt, wat ik kan, wat ik vind, wat wij als gezin doen en meemaken. En je weet ook nog waar ik woon. Hoewel mijn focus op dit blog ligt op persoonlijk, leer je er tussen de regels door ook meer mensen, bedrijven en mooie plekken kennen.

 

 

IMG_2585

 

 

 

 

2 gedachten over “Waarom ik blog?

  1. Wat is perfectie. Iets wat je met passie schrijft kan nooit verkeerd zijn ook als staat er een punt of komma verkeerd.

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.