High tea @ Kozee

Laura mijn oudste dochter zei van de week tegen me: Mam, a.s zaterdag willen Emma en ik even met je gaan lunchen bij Kozee voor je verjaardag.. Ohh wat leuk en wat lief van jullie…en gaat papa ook mee? Nee gewoon ff meiden onder elkaar zegt ze! En papa krijgt B&B gasten dit weekend en er moeten ook nog een aantal Fashion boxen op de post dus die heeft geen tijd. Wat dus eigenlijk een ‘normale’ zaterdag had moeten worden veranderde na 13.00 uur in een keer in een “bijzondere” zaterdag..!! Het was 13.00 uur en Wim zei; ik ga nu de pakketten wegbrengen zal ik jullie anders even een slinger geven? Oh prima zeiden de meisjes en zo gezegd zo gedaan…Eenmaal aangekomen bij Kozee stond zus Monique mij op te wachten met een zilveren kroontje en nam me mee achterin de zaak en kreeg ik de schrik van mijn leven..!!

Ik barste spontaan in tranen uit bij het zien van zoveel dierbare vriendinnen en mijn moeder. Een aantal vriendinnen konden er helaas niet bij zijn vanwege andere verplichtingen maar lieten via de apps en kaarten een geweldige indruk achter! Eenmaal van de schrik bekomen werden de Kozee Hightea Etagères  gepresenteerd en het was echt een feestje om hiervan te mogen eten. Zo lekker heb ik het persoonlijk nog niet meegemaakt….! Presentatie was top en keuze genoeg.

Monique heeft dit samen met Laura geregeld en gevraagd aan de dames of als cadeau iets voor mij op papier wilde zetten in welke vorm dan ook en tussen de hapjes door kwamen de originele teksten en gedichten zo heftig bij mij binnen dat ik het weer niet droog hield… maar gelukkig was ik niet de enige.Ik heb genoten van een bijzondere zaterdag 28 maart 2015 met onwijs veel wishes via Facebook, Instagram, Apps,  Berichten,  Kaarten en Personal Kisses van jullie allemaal. Er was een tekst bij vandaag die niet uit mijn hoofd gaat.. ! Als het regent op je verjaardag betekent ditvoorspoed!!! Zou ze gelijk krijgen..??

IMG_5986

“She” houdt van bloemen …Deze prachtige bos is afkomstig van een dierbare vriendin samengesteld door Sas Bloemisten uit Edam

IMG_5983

Handmade kartoon from ny dear friend Carlos Perez

 

FullSizeRender

Mooi moment met mijn geweldige zus monique.

 

IMG_5969

Geweldige club met in mens mooie vrouwen, helaas konden er een aantal niet bij zijn maar die zitten in mijn hart.

Mooie momenten vergeet je nooit meer…!

Schermafbeelding 2015-03-03 om 13.25.32

Zo trots op twee bijzondere kanjers

 

Een gedachte over “High tea @ Kozee

Reacties zijn gesloten.