What to wear today – Springtime & Beautyfull Skin

Ik adviseer iedereen om in februari even naar de zon te gaan omdat de zomer dan eerder in je hoofd begint. Ik word altijd een beetje depri van de eerste twee maanden van het nieuwe jaar en wil en ga ik dan ook graag naar de zon omdat als ik dan terug ben de eerste zomerkleding weer binnen komt en in de winkels hangt. Je krijgt dan meteen weer meer energie en alles staat dan een stuk leuker…! De overgang van winterkleding naar zomerkleding is lastiger dan van zomerkleding naar winterkleding omdat een rokje met bruine benen nou eenmaal leuker staat dan rokje met witte benen toch…? Smeer jezelf wel goed in want huidkanker ligt altijd op de loer.

EsQualo

My Size Top Esqualo maat 44 Broekje Boa Van Corel maat 40 en top Amel 42 Sneakers zijn van Raymond Groot schoenmode uit Hoorn.

Vandaag laat je je alvast even kennis maken met het kledingmerk Esqualo dat leuke eigentijdse vrouwelijke items maakt vanaf maat 34 tm 44. Wil je dit tuniek van EsQualo bestellen dan kan dit online in de webshop van She is online.nl of kun je er voor kiezen om door mij of een personal shopper van She is online geadviseerd te worden als je zelf geen zin en tijd hebt om te shoppen, mail dan naar info@sheisonline.nl. Mijn basis broek en shirt is mijn favoriete GFT broekje Boa en GFT Amel top zijn van Corelfashion en leverbaar in 3 kleuren. Marine –  Zwart en Taupe. En oh zo belangrijk voor mij deze sneaker in panterprint van Groot Schoenmode die een prachtige winkel heeft op het Kleine Noord in Hoorn.   Mensen vragen vaak aan mij welke huidproducten ik op dit moment gebruik! Elke dag na het douchen gebruik ik vitamine E olie van Schoonheidssalon Anja – Purmerend. Waarom gebruikt ik deze olie elke dag? Omdat mijn huid vroeger altijd heel erg droog aanvoelde en ik veel last heb gehad van striae voor en na mijn zwangerschappen. Toen ik bij Salon Anja was op het Waagplein in Purmerend vertelde de eigenaresse mij met veel enthousiasme dat ik eens deze vitamine E olie van dr Molenaar moest gaan proberen omdat de samenstelling een zeer hoog percentage natuurlijke vitamine E bevat en dat zorgt ervoor zorgt dat de huid de gehele dag glad en soepel aanvoelt…nou dat is gebleken…! Ook is het een aanrader om in de zon te gebruiken, maar dan wel met een Sunfactor 30 erbij. Als basis voor mijn gezicht gebruik ik de Lalique Gold base van Puur Linda uit de Middenbeemster met daarnaast Daywear van Estee Lauder aanbevolen door Yolanda Ulrich werkzaam bij Douglas in Purmerend. Vitamine E- olie Tyro Daywear Estee lauder Schermafbeelding 2015-03-26 om 09.33.20