Zonwerende broek op komst!

Nieuwe zonwerende spijkerbroek op komst!

 

Gsus zonwerende jeans

Donkere kleding wordt snel warm in de zon. En lees net dat het merk Gsus wil dat consumenten ook in de zomer een zwarte jeans kunnen dragen. Daarom lanceert dit Nederlandse merk voor aankomende zomer een spijkerbroek die zonlicht reflecteert.Door een special afwerking voelt de broek in de hete zomer toch koel. Naast het verminderen van de warmte zorgt de afwerking er voor dat transpiratie met 50 procent afneemt. Verder is de denim voorzien van een UV-bescherming. Ideaal want ik ben gek op donkere jeans.! Ook komen er spijkerjasjes met de zonwerende coating..heerlijk vooruitzicht..!Leuk gecombineerd met de adidas sneaker het altijd voortdurende streepshirt en het fluffyvest in een pastel tint.

Kom maar op!!

Wil jij ook wel aangekleed worden door een personal stylist…Laat dan een berichtje achter en we nemen contact met je op. Of zie je een artikle van je graag wilt bestellen dan kan dat ook via She is online.nl

Geplaatst door

Ik ben Levenskunstenaar & Straatfotograaf en geboeid door hart en longen. Tevens bekend met Autisme. De onderwerpen van mijn fotoseries gaan over de mens en zijn omgeving. Creativiteit komt bij uitstek voor in het dagelijkse leven. Zonder creativiteit zouden we ons nooit door kunnen ontwikkelen. In de kunst en cultuur wereld sluiten veel kunstenaars niet meer aan op de samenleving met haar conventies, vaste gedragingen en instituten. Als levenskunstenaar kan ik mijn gewaardeerde vrijheid omzetten in fotografie. Vrijheid wordt op deze manier niet alleen lichamelijk, maar ook geestlijk ervaren, met als tastbaar resultaat creatieve kunst. Zonder creativiteit kan ik als sociaal democraat niet leven omdat dit voor mijn een natuurlijke weg is van wens naar werkelijkheid. Het kan gaan om een nieuw idee te ontwikkelen en/of om bedrijven en organisaties naar een hoger niveau te tillen. Copyright She is online Lifestyle Guide.com