Zonwerende broek op komst!

Nieuwe zonwerende spijkerbroek op komst!

 

Gsus zonwerende jeans

Donkere kleding wordt snel warm in de zon. En lees net dat het merk Gsus wil dat consumenten ook in de zomer een zwarte jeans kunnen dragen. Daarom lanceert dit Nederlandse merk voor aankomende zomer een spijkerbroek die zonlicht reflecteert.Door een special afwerking voelt de broek in de hete zomer toch koel. Naast het verminderen van de warmte zorgt de afwerking er voor dat transpiratie met 50 procent afneemt. Verder is de denim voorzien van een UV-bescherming. Ideaal want ik ben gek op donkere jeans.! Ook komen er spijkerjasjes met de zonwerende coating..heerlijk vooruitzicht..!Leuk gecombineerd met de adidas sneaker het altijd voortdurende streepshirt en het fluffyvest in een pastel tint.

Kom maar op!!

Wil jij ook wel aangekleed worden door een personal stylist…Laat dan een berichtje achter en we nemen contact met je op. Of zie je een artikle van je graag wilt bestellen dan kan dat ook via She is online.nl