Kenmerken van een goede outfit


Goed geklede vrouwenMode & Stijl

Je hebt geen invloed over je genetisch bepaalde uiterlijke kenmerken, maar je hebt wel invloed hoe je die kenmerken gebruikt.
En daar gaat het vaak mis.. ! Aantrekkelijk zijn is een kwestie van een aantal factoren waaronder verzorging en stijl. Zorg dat je er gewoon verzorgd uitziet! Douche je regelamtig en verzorg je zelf daar waar dingen groeien die jij niet wilt. Bezoek regelmatig naar de kapper ook al heb je lange haren en als ze vraag of ze nog leuk tips & tools in voorbeelden hebben!! Anders blijft je haar vaak in een zelfde coupe hangen… Grappige zin eigenlijk

1.Draag kleding die goed bij je past.
Probeer je lichaam niet te verbergen ook al heb je een maatje meer of minder. Het is belangrijk dat je niet te veel ruimte over hebt en dat je mag stralen in je outfit.
2.Ga niet zelf zoeken in de kleding rekken maar laat de stylist haar werk doen.
In de betere winkels weten ze je de sterke punten te benadrukken en probeer zelf ook een beetje “out of the box” te denken.
Je kunt namelijk veel meer hebben dan je denkt. En ga niet altijd voor een veilige outfit. Dat is zo saai en je opent zo minder deuren!!
3.Zorg goed voor jezelf door regelmatig te bewegen of actief te sporten. Het maakt echt verschil ( mindsetting).
4.Probeer niet zoals je vriendin te zijn maar vooral gewoon jezelf. Oprechtheid is aantrekkelijk en mensen zien gauw genoeg of je echt bent of niet.
5.Hakken maken het verschil in een sexy look of niet. Bij elke outfit kun een paar hakken dragen en met een hak van 7 cm en neem je een andere houding aan. Door deze combinatie krijg je een sexy look en als je dan ook nog lacht en straalt kan je dag niet meer stuk.
Persoonlijk hou ik van heel veel stijlen maar altijd wel in een combinatie waar ik me goed in voel en die is elke keer weer anders .. Zo wordt het nooit saai!!maar je bent als vrouw geboren dus “gebruikt je kracht als vrouw”.

Wil jij ook een personal shopper die het beste in jou naar voren haalt?
Kom dan een langs in de showroom van She is online Fashion & Lifestyle?