What to wear today | Weg met de grijze wintermaanden!

 

What to wear today Ben jij de grijze wintermaanden ook zo zat? Word vrolijk van deze geweldige items die ik voor je  geselecteerd heb. Een hippe sjaal van B.loved, Groove shirt van Frogbox is met een zwarte jeans eronder helemaal te gek. De sneakers van New Balance in het rood of zwart geven een boots aan je outfit. Het leren jasje van Transmission is een echte musthave want deze heeft een geborduurde applicatie op de mouwen en rug zitten. Deze geliefde panter tas is van World family Ibiza en de lacetop is van het merk Frogbox… !!

 

 

Geplaatst door

Ik ben Levenskunstenaar & Straatfotograaf en geboeid door hart en longen. Tevens bekend met Autisme. De onderwerpen van mijn fotoseries gaan over de mens en zijn omgeving. Creativiteit komt bij uitstek voor in het dagelijkse leven. Zonder creativiteit zouden we ons nooit door kunnen ontwikkelen. In de kunst en cultuur wereld sluiten veel kunstenaars niet meer aan op de samenleving met haar conventies, vaste gedragingen en instituten. Als levenskunstenaar kan ik mijn gewaardeerde vrijheid omzetten in fotografie. Vrijheid wordt op deze manier niet alleen lichamelijk, maar ook geestlijk ervaren, met als tastbaar resultaat creatieve kunst. Zonder creativiteit kan ik als sociaal democraat niet leven omdat dit voor mijn een natuurlijke weg is van wens naar werkelijkheid. Het kan gaan om een nieuw idee te ontwikkelen en/of om bedrijven en organisaties naar een hoger niveau te tillen. Copyright She is online Lifestyle Guide.com