Nieuwe bikini outfit nodig?

 

Schermafbeelding 2015-02-13 om 16.23.39

Winkelen bij ……Dit keer in Purmerend.

Je vindt in Purmerend nog steeds eenmanszaken die al jaren door kleine zelfstandige ondernemers uit de buurt gerund worden, in soms bijzondere monumenten met prachtige gevels. Persoonlijke service staat voor mij voorop! Ik vind het niet fijn om in rekken te snuffelen en mijn tijd te voldoen en wil dan ook graag advies van een professional die zijn werk met passie uitvoert en mij inspireert over de nieuwste gadgets.

Voor mijn roadtrip naar Dubai heb ik weer een nieuwe bikini met accessoires nodig bij mijn favoriete slippers van Hotlava en een van mijn favoriete lingeriewinkels is M&N Bodyfashion. Er staan daar een aantal vrouwen die mijn maten weten heerlijk ruime pashokjes hebben en ik niet hoef te zoeken…ideaal. Veel winkels waar je binnenkomt heeft men geen idee wat je komt doen en laten je dan ook zelf aanmodderen…Het paarse krokodileffect zal ik maar zeggen! Daar kan ik niet zo goed tegen omdat ikzelf ook altijd voor mijn She is online klanten de leukste dingen uitzoek..! En als een klant er “online” niet uitkomt met bestellen via de webshop dan staat ons team altijd klaar om te helpen.

Volgens mij heet dit service.. !

Valentijn SHOPTIP: Koop nu alvast je bikini van Antigel bij M&N bodyfashion dan ontvang je 10 % op de bijbehorende accessoires in de winkel in Purmerend.

Valentijn SHOPTIP: Bestel nu vast je zomerslippers van Hotlava bij She is online.nl en ontvang een geweldige trendy sjaal erbij cadeau t.w.v 29,95

Shops we love

 

 

IMG_4100