Villa huren op Bali met personeel

Bali  huis huren-She is online lifestyle guide.com
Vrienden van ons hebben geweldige Villa op Bali, inclusief personeel dat alles voor je doet…Hoe heerlijk is dat!!
Ik noem het persoonlijk VILLA FELDERHOF want als ik daar aan terugdenk wil ik altijd meteen op vakantie!
Bali Villa Nujum kost 895,00 per week.
Ben jij ook zo aan vakantie toe? In maart en april is er nog plaats.
Mail dan even naar moniquekruyssen@zonnet.nl of bel haar gewoon even op T.0031620564828.

 

 Neem dan een paar Hotlava slippers van She is online mee!

 

Geplaatst door

Ik ben Levenskunstenaar & Straatfotograaf en geboeid door hart en longen. Tevens bekend met Autisme. De onderwerpen van mijn fotoseries gaan over de mens en zijn omgeving. Creativiteit komt bij uitstek voor in het dagelijkse leven. Zonder creativiteit zouden we ons nooit door kunnen ontwikkelen. In de kunst en cultuur wereld sluiten veel kunstenaars niet meer aan op de samenleving met haar conventies, vaste gedragingen en instituten. Als levenskunstenaar kan ik mijn gewaardeerde vrijheid omzetten in fotografie. Vrijheid wordt op deze manier niet alleen lichamelijk, maar ook geestlijk ervaren, met als tastbaar resultaat creatieve kunst. Zonder creativiteit kan ik als sociaal democraat niet leven omdat dit voor mijn een natuurlijke weg is van wens naar werkelijkheid. Het kan gaan om een nieuw idee te ontwikkelen en/of om bedrijven en organisaties naar een hoger niveau te tillen. Copyright She is online Lifestyle Guide.com