Verslaafd aan slippers van Hot Lava

Verslaafd aan Slippers!

Wat is er nou leuker om van de zomer op leuke hippe Hotlava slippers te slenteren langs de boulevard, het strand van Dubai of op de hippie markt in Ibiza.
Volg mijn voeten maar zeg ik vaak tegen mijn vrienden …want overal waar ik naar toe ga, gaan mijn Hotlava slippers van She is online mee. Elke jaar weer wordt de collectie groter en overal waar ik kom krijg ik reactie op deze slippers…! Met de eigenaren van Hotlava heb ik een speciale band op gebouwd en ze alles wat ze maken doen ze met zoveel liefde…! Daar houden wij zo van…passie en liefde voor producten die door bijzondere mensen gemaakt zijn.

Klik hier om ze te bestellen.

IMG_1384Schermafbeelding 2015-02-10 om 17.05.43Schermafbeelding 2015-02-10 om 17.05.32Hotlava slippers| online bestellen - She is onlineSchermafbeelding 2015-02-10 om 17.05.17Hotlava slippers bij sheisonline.nlSchermafbeelding 2015-02-10 om 17.05.55 Verslaafd aan slippersHeb jij ze ook al?

Stuur dan een leuke foto naar ons toe!

info@sheisonline.nl

 

Geplaatst door

Ik ben Levenskunstenaar & Straatfotograaf en geboeid door hart en longen. Tevens bekend met Autisme. De onderwerpen van mijn fotoseries gaan over de mens en zijn omgeving. Creativiteit komt bij uitstek voor in het dagelijkse leven. Zonder creativiteit zouden we ons nooit door kunnen ontwikkelen. In de kunst en cultuur wereld sluiten veel kunstenaars niet meer aan op de samenleving met haar conventies, vaste gedragingen en instituten. Als levenskunstenaar kan ik mijn gewaardeerde vrijheid omzetten in fotografie. Vrijheid wordt op deze manier niet alleen lichamelijk, maar ook geestlijk ervaren, met als tastbaar resultaat creatieve kunst. Zonder creativiteit kan ik als sociaal democraat niet leven omdat dit voor mijn een natuurlijke weg is van wens naar werkelijkheid. Het kan gaan om een nieuw idee te ontwikkelen en/of om bedrijven en organisaties naar een hoger niveau te tillen. Copyright She is online Lifestyle Guide.com