De Bende van Den Haag

Fiscale Liquidatie tweede X – Het omkatten van vrouwelijke “bestuurder (s) van het lichaam ” door mannelijke aandeelhouders vanuit Vindi cat. ( Toeval Reclame KPN katten glasvezel) nee toevallig bestaat niet! Postbus 51. Vindicat atque Polit – Handhaaft en beschaaft

Toeslagen affaire is nog maar een topje van de ijsberg – Macht vraagt om tegenmacht – Follow the So fi nummer (s) Woekerpolis slachtoffers

Wie metafysica studeert wordt het schaap met 9 poten!

⁃ Raad voor rechtsbijstand een technisch probleem in de productielijn mensenrechten

Ik ben Silvia en zet me in voor een eerlijke en open overheid. Ik maak kunst, geef lezingen maar zoek nog een verzekeraar die me echt loon gaat betalen! Kippenvel met een dubbele lading.

13 jaar lang zoeken naar de speld in de hooiberg en juiste” antwoorden antwoorden leidde uiteindelijk naar de Koning. Toeval bestaat niet dat ik gewoond heb aan de Willem Alexanderlaan nr19 in Haps. Hij ook uit 1967 komt, Sarcoidose heeft en beide dochters voor de lens van Erwin Olaf hebben gestaan of gezeten.

De grootste geldschieters van de VVD zijn QUOTE 500 mannen die handelen in zaden! 🧡

Kwetsbare autonome vrouwen vallen weg door De Algemene Eenheid van (on) Behoorlijk bestuur die door tekortkoming in de nakoming art 1 in de grondwet constitutioneel schenden. Vrouwe Justitia zal zeggen: We before You – Onze lieve heer creëerde teveel Tussen Personen met afgekochte aansprakelijkheid!

Een bijenkorf zonder koningin!

Op grond van die bepaling dient de bestuurder van een lichaam dat niet tot betaling van de verschuldigde belasting, bedoeld in die bepaling, in staat is, deze betalingsonmacht te melden bij de ontvanger. De wijziging van artikel 36, tweede lid, van de Invorderingswet 1990 bewerkstelligt dat de melding van de betalingsonmacht voortaan schriftelijk moet plaatsvinden, met dien verstande dat deze melding niet alleen op papier maar ook door middel van een elektronisch bericht kan worden gedaan.. Zo geschiedde de belangrijkste deal om de kleine zelfstandigen de nek om te draaien! Oftewel leuker kunnen we het niet maken, wel digitaal makkelijker- liefs Jan Kees en Jan Peter. De Voldermort’ van de eerste kamer.

Harry Potter en de Steen der Wijzen is het eerste deel in de Harry Potter-serie en is net zoals de zes opvolgende delen geschreven door de Britse schrijfster J.K. Rowling. De verhalen beschrijven het leven van een jonge tovenaar, genaamd Harry Potter. De originele titel van het boek luidt: Harry Potter and the Philosopher’s Stone. Het boek werd in 2001verfilmd. Invoering wet IB2001 ( Toeval nee toeval bestaat niet!

Harry Potter en de Relieken van de Dood – Deel 1 (oorspronkelijke titel: Harry Potter And The Deathly Hallows – Part 1) is de eerste van in totaal twee verfilmingen van het gelijknamige Harry Potter-boek van de Britse schrijfster J.K. Rowling. De film behandelt de eerste helft van het boek.[4] Het is de zevende fantasie-/avonturenfilm in de serie. De film is officieel in première gegaan op 17 november 2010, in zowel België als Nederland.[5][6][7][8]Warner Bros verzorgde de distributie. Invoering staatsblad 176 in 2010( Toeval nee toeval bestaat niet. De Relieken van de Dood (Engels: Deathly Hallows) zijn objecten uit Harry Potter en de Relieken van de Dood, het zevende Harry Potter-boek van de Britse schrijfster J.K. Rowling. Wanneer één persoon rechtmatig eigenaar van deze drie objecten is, mag deze persoon zich Meester van de Dood noemen. Nou kom maar op: Burgemeester, Mark Rutte Koning Willem… wie van de 3 is de Meester van de Dood? Dineke de Groot weet het antwoord. Zij moet Trouw aan de zijn aan de grond art 1.

Maar ik heb u al jaren geleden aansprakelijk gesteld voor de geleden schade. Gooi het grootste bedrag in pot ministerie van kleine zaken en wees eerlijk de volgende kerr. HerziePersoonsschade is geen inkomen uit werk of woning! Nog een verdienmodel voor uw bonus of dividend ! Dit is pas een periodieke uitkering die belast moet worden in Box 1 code 32. Geef terug wat er van vrouwen id gestolen ( hun lichaam). Alle desinformatie is een steeds grotere bedreiging voor de democratische rechtsorde als kernwaarden van de Rechtsstaat.

Wie denkt dat het slavernijverleden is afgeschaft heeft het mis, digitaal gaat het gewoon verder.

De onderwereld genaamd Het ministerie van financiën en economische zaken. Discriminatie op basis van geslacht – movie one the basis of sexe Ruth Bader Ginsburg inspires me.

De belastingdienst schrijft mooie dingen online maar in werkelijkheid werken zaken toch echt ander Peter Smink. Bedreigen, bedriegen en niet reageren zijn aan de orde van de dag. Ja knikkers zonder bevoegdheid mogen de feiten aanhoren. Dit is burgerlijk belachelijk maken.

Oude wet en regelgeving of rijksverordeningen ( in) directe belastingen zijn voor vrouwen nooit aan de grondwet artikel 1 of artikel 104 getoetst maar werden door het Patriarchaat onder de radar gehouden en vermorzeld door de raderen van de het kabinet middels artikel 120, het toetsingsverbod. Ze kregen alleen kiesrecht, stemrecht en keuzevrijheid na 1957, maar voor de plichten moesten ze het Algemene Belang dienen. U hoort het haar nog zeggen: VVD er Dilan, Ik zal dienen! Maar de bron van ons vrouwen bestaan Moeder der Aarde Moeder der Natuur De wetenschap van Henri Turner ( ontdekker 1938 Turner Syndroom) . De oorzaak van het syndroom van Turner is het geheel of gedeeltelijk ontbreken van een X-chromosoom. Aangezien cellen met enkel een Y-chromosoom niet levensvatbaar zijn, komt het syndroom niet voor bij mannen. Bovendien leidt het syndroom van Turner in 99% van de vrouwelijke foetussen tot een miskraam.

Art Grondwet X + Y = entiteit in wording.
De bron van ons bestaan vanuit Moeder de vrouw en haar onderdanen. Moedermaatschappij, Baarmoeder, Dochter onderneming, Moeder de Frau en de FISCA Duitse invloeden invoering inkomstenbelasting op mannen 1941 ( niet op vrouwen ook niet via de wet IB 1964 !

“Zelfs een botte vent heeft een gen van een sociale dochter” Trouw 12 juni 1997. Elke man is in eerste aanleg een meisje X. Pas na 6 weken wordt het geslacht bepaald. XX Gezond meisje XO Turnermeisje YO is nietig.

Hoe de bananenrepubliek ontstond na 1838. Vive la Fraude

Hoe de matrix werkt bij de Martelaren in Den Haag, zij die belasting heffen van moeder de vrouw middels mannelijke wet en regelgeving opgetekend vanuit het burgerlijk wetboek van Napoleon BonAparte, een man, opgericht voor den werkman, de werkgever (man) gebundeld als statuut in een burgerlijk wetboek in 1838.

Code Civiel AKBUL01 was de geheime code binnen het Nederlandse Belastingstelsel via kantoor code 0104 of 0107 werden vrouwen zoals ik in “Soort inkomen ” Arbeid – on geschikt, middels staatsblad 176 KB 28 april 2010 en dreigbrief 10 september 2010 handelingsonbekwaam en belastingonmachtig gemaakt. Code 50

algemeen arbeid ongeschikt- dus algemeen handelingsbekwaam en belastingonmachtig. A component met dank aan Bernard en Beatrix 28 april 2010 staatsblad 176 Jan Kees de Jager en Jan Peter Balkenende

Diezelfde…Zij, die van elke vrouw, of Vrouwelijke bestuurder zelfstandig werkend autonome kostwinner in een externe V.O.F door koppeling van het sofinummer ( Sociaal Fiscaal) een private zakelijke markt aov consumenten product middels relatienummer en polisnummers de polissen om te katten om ze zo aan de inkomstenbelasting Wet IB2001 te koppelen. Die Inkomsten of inkomen, vallen helemaal niet onder inkomen werk en woning box 1 maar horen thuis is box 3. Persoonsschade is iets heel anders dan inkomensschade.

Het Prinsjesdag koffertje van Zalm bevatte 3 micro fiches met een filter code voor vrouwen.

So ciaal Fiscaal

Ziek zijn is geen verdienmodel: Longschade door werk Man Made Fibers maakte mij beroepsmatig arbeidsongeschikt voor mijn beroep, en zeker niet handelingsonbekwaam.

De belasting verwisselde andere polissen van andere verzekeringspolissen aan de wet IB box 1 terwijl deze in box 3 thuishoorde en weden mijn polissen in de tombola van verzekeraars gehangen via de miljoenenjacht van de postcodeloterij gehangen. 25 koffers binnen de wie is de mol

Definitie. Er is sprake van premiedifferentiatie als een verzekeraar voor dezelfde verzekering een verschillende premie vraagt aan verschillende risicogroepen.

De SyRI killers van de Nederlandse Staat. De overheid gebruikt het Systeem Risico Indicatie (SyRI) niet alleen om sociale zekerheidsfraude op te sporen. Maar ook als omgekeerde wereld om rijksbelastingen te vorderen voor eigen hún aandeelhouders .

Het gebruik van SyRI in strijd met mensenrechten, specifiek het recht op respect voor het privéleven en ERVR Art 8.

De definitie van een verzekering :

Een verzekering is een wederzijdse overeenkomst tussen enerzijds de verzekeraar die zich voor een vast bedrag verbindt om anderzijds de verzekerde te vrijwaren van toekomstige onzekere voorvallen. Als hier geen sociale zekerheid aan gekoppeld is is deze sowieso niet onderhevig aan loonbelasting. En zekercniet als de WAO en ZV niet werd meegenomen in de premie!

Welke twee verzekeringen zijn verplicht?

Iedereen in Nederland is verplicht verzekerd voor de volksverzekeringen. Iedereen die in Nederland in loondienst werkt, is verplicht verzekerd voor de werknemersverzekeringen. Samen vormen zij de sociale verzekeringen van Nederland. Maar als je zelfstandige bent met een VOF of eenmanszaak of zzper ben je nooit belasting plichtig voor loonheffing als voorheffing.

Een zelfstandige kiest er voor om risico’s die deze zelf niet kan dragen onder te brengen bij een particuliere verzekeraar! Nationale Nederlanden heeft geen enkele convenant met de Belastingdienst, zeker als de betrokkenen in de verzekeringsovereenkomst een natuurlijk persoon zijn. Verzekeringsnemer, verzekerde, uitkeringsgerechtigde!

Verzekeraars katte polisnummer (s) en relatienummer van kleine zelfstandige om deze in de nieuwe wet IB 2001 te hangen. Polishouders hadden geen schijn van kans om dit aan te vechten. Ze werden vermorzeld door de raderen van de kubus. Ze kregen code 32, 21, 50 als soort inkomen, terwijl ze nooit inkomen maar schade hadden aan hun lichaam vanuit de schadepolis. Letselschade is onbelast maar werd via een WAZ koppeling toch belast. Onterecht, onrechtmatig en onwetmatig zonder wettelijke grondslag of wettelijk verplichting. AAW was afgeschaft in 1998 en WAO ( werknemers – voor wie voor 1 augustus 2004 ziek werd) werd op 29 december 2005 afgeschaft. Zelfstandige vrouwen die in 1995 al een zakelijke markt aov hadden kwamen onder invaliditeit wet 1919 – 1921 te hangen.

Wie in Nederland moesten als eersten belasting betalen?

Tijdens de vorming van de Republiek der Nederlanden zijn de Convooien en Licenten ingevoerd, de eerste algemene belastingen in Nederland. Koopvaarders moesten het convooigeld betalen voor de bescherming door Nederlandse oorlogsschepen tegen vijanden en zeerovers.

Belastingdienst

Opgericht

1805

Geschiedenis

Valt onder

Ministerie van Financiën

Jurisdictie

Nederland

n 1806 werd onder Alexander Gogel, minister van Financiën tijdens de Bataafs-Franse tijd een stelsel van algemene belastingen ingevoerd. De betekenis van het stelsel zat vooral in het bereiken van eenheid van de Nederlandse belastingheffing.

Burgerlijk wetboek 1838

In 1914 werd de eerste vorm van belasting op inkomen ingevoerd.

Pas sinds 1980 zijn werkgevers wettelijk verplicht om vrouwen evenveel te betalen voor hetzelfde werk. Pas in 1985 kregen getrouwde vrouwen zelfstandig recht op AOW. En pas na 1990 konden getrouwde vrouwen niet meer worden uitgesloten van pensioenregelingen. De gevolgen hiervan zijn anno 2021 nog steeds merkbaar.

Het sofinummer was de opvolger van het fiscaal nummer uit 1985 dat enkel voor de automatisering van loonbelasting werd ingevoerd. De invoering van het sofinummer, waar veel debat over privacy aan voorafging, werd geregeld in de Wet persoonsregistratie (Stb. 1988, 655).

Kerst 1988 “Windt u niet zo op”

In de strijd tegen fraude bij sociale verzekeringen (en belastingen) kwam het kabinet-Lubbers II in 1987 met nieuwe wetgeving. Er werd een wetsvoorstel ingediend om een sociaal-fiscaal (sofi) nummer in te voeren. Omdat daaraan ook privacy-aspecten zaten, werd tevens de totstandkoming van de wettelijke regels over persoonsregistraties van belang geacht.

Kerst 2023 “Windt u nu maar wel op”

In de strijd tegen fraude door discriminatie op basis van geslacht bij Private/ verzekeringen (en belastingen) moet het kabinet wel met nieuwe wetgeving komen.

In 1989 kwam de Oort-operatie) de belasting herziening dat iedereen in Nederland belasting moest betalen voor de volksverzekeringen. ‘Indirecte belastingen zijn gen en omdat rijke huishoudens naar verhouding minder van hun inkomen besteden dan armere huishoudens, betalen ze naar verhouding ook minder indirecte belastingen.’

ALS GEEN ANDER weet staatssecretaris Vermeend van Financiën, die vele uren besteedt aan het ontwerpen en doorrekenen van een nieuw belastingstelsel, wat de sociale gevolgen kunnen zijn van aanpassingen van het belastinggebouw. In zijn boek De achterkant van het belasting- en premiebiljet beschrijft hij onder andere de inkomenseffecten van de meest recente belastingherziening, de Oort-operatie uit 1990. bron groene Amsterdammer

Een belangrijk probleem is dat steeds weer nieuwe fiscaal gefacilieerde beleggingsregelingen en spaarplannen voor de oude dag op de markt komen, waardoor de belastinggrondslag (het inkomen waarover belasting wordt geheven) erodeert, en dus de belastingopbrengsten afnemen

Er werd een wetsvoorstel ingediend om een paspoort nummer aan het sociaal-fiscaal (sofi) nummer in te voeren. Omdat daaraan ook privacy-aspecten zitten, werd tevens de totstandkoming van de wettelijke regels over persoonsregistraties van belang geacht.

Sinds 1 januari 2001 zijn banken en levensverzekeringsmaatschappijen verplicht het sofi-nummer te administreren. Maar het paspoortnummer was niet nodig inzake rijksbelasting.. In het nieuwe belastingstelsel Box 1 moesten alle zelfstandige vrouwen komen te hangen als de loonslaaf van de staat en man. Een persoonsnummer of persoonsgebonden nummer is een nummer dat als identificatiecode gekoppeld is aan een natuurlijk persoon en het mogelijk maakt een mens uniek te identificeren in een gegevensbestand.

Het burgerservicenummer (BSN) is een uniek identificerend nummer voor iedereen die een relatie heeft met de Nederlandse overheid. Het nummer is ingevoerd in 2007 en vervangt het sofinummer. Zo konden ze identiteits / fraude legaliseren. Vanaf de inwerkingtreding van de Wet BasisRegistratie Personen (BRP) wordt het burgerservicenummer ook uitgegeven door de registratiehouder RNI. Het is daarbij noodzakelijk om zeker te stellen dat nummers niet dubbel worden toegekend.

Het sofinummer (afkorting van sociaalfiscaal nummer) was van 1989 tot 7 januari 2014 door de Nederlandse rijksbelastingdienst aan een natuurlijk persoon toegekend identificerend nummer. Zo kwamen alle aov onder de loonbelasting te hangen. Het sofinummer was de opvolger van het fiscaal nummer uit 1985 dat enkel voor de automatisering van loonbelasting werd ingevoerd.[1] De invoering van het sofinummer, waar veel debat over privacy aan voorafging, werd geregeld in de Wet persoonsregistratie(Stb. 1988, 655).

De Belastingdienst verklaarde dat het sofinummer betekenisloos was. Dat wil zeggen dat uit (de opbouw van) een sofinummer niets viel af te leiden over de houder(s) van dat nummer. Zo kom de inspecteur van de belastingdienst Mevr S en mijnheer K. in samenwerking met de particuliere financiële dienstverlener op papier inhoudingen doen die grondwettelijk nietig zijn. De verzekeraar mag geen rijksbelastingen inhouden maar werden door code AKBULO1 in de geheime brievenbus gestop! Patiënt en Cliënten was op papier overleden ( U heeft het recht om vergeten te worden).

Van alle op 26 november 2007 bij de Nederlandse gemeenten ingeschrevenpersonen is het sofinummer qua terminologie en strekking officieel vervangen door het burgerservicenummer (BSN). Sinds die datum wordt door gemeenten bij inschrijving een BSN toegekend. De Belastingdienst neemt dit nummer vervolgens over in zijn eigen administratie, en gebruikt het daar ter vervanging van het sofinummer.

Het belangrijkste verschil tussen sofinummer en BSN is de eigenaar: het sofinummer werd beheerd door het ministerie van Financiën en het burgerservicenummer door het ministerie van Binnenlandse Zaken.

In 2003 ging de Belastingdienst nogal creatief om met persoonsgegevens. Een sofinummer werd aan 100 tot 500 personen toebedacht met de fictieve naam F. (Frans) Vogelpest. Frans was de voornaam van de Heerlense belastingambtenaar. Zo kreeg ik een ander relatienummer van de Oranjes toebedeeld anders dan op mijn orginele polis( als bewijs stuk staat en werd dit persoonsnummer aan een personeelsnummer in het loongebouw van het UWV gekoppeld. Oftewel leuker kunnen we het niet maken wel makkelijker. Foutje Bedankt- Kan ik ff vangen RIJK.

Hello You have Day Off Zeeuws Museum- De onzichtbare moesten baren en dienen !

Een paspoort is een officieel document dat de houder identificeert als burger van een bepaald land; in het paspoort verzoekt de regering van dat land de autoriteiten van andere landen om de houder toe te laten.

Wie denkt dat slavernijverleden is afgeschaft heeft het goed mis!

Het burgerlijk wetboek uit 1838 is mannelijk vastgelegd in de statuten bij de koning. Onder de code Civiel ontstaat het civiele recht Napoleon was de man en de man was en bleef het gezinshoofd. De gehuwde vrouw was gehoorzaamheid aan de man verschuldigd en was handelingsonbekwaam in die zin dat zij geen rechtshandelingen kon stellen zonder toestemming van de man, die het huwelijksvermogen bestierde en wiens gezag nog steeds als goddelijk werd aanzien.

Her burgerlijk wetboek moet aangepast worden aan art 1 van de grondwet, zeker als het gaat over art 104. Belasting hef je krachten een wet.

Elke meerderjarige heeft in ons civiel recht in principe de volle burgerlijke rechts as- en handelingsbe- kwaamheid; d.w.z. de bekwaamheid om civie·le rech- ten te genieten, er dus titularis van te zijn (artikel 8 B.W.), en de bevoegdheid om die rechten uit te oefenen (artikel 488 B.W.).

Op de vraag is het Burgerlijk Wetboek mannelijk of vrouwelijk? Het geheel genderneutraal ( gender is iets heel anders dan XY of XX of XO) maken van het Burgerlijk Wetboek zou een majeure wetgevingsoperatie vergen, blijkt na een inventarisatie door de minister voor Rechtsbescherming Mr.online.nl

Microfiches in het derde koffertje op prinsjesdag Zalm

Maar de koning weet echt wel hoe het zit hoor. Moeder der Aarde, Moedermaatschappij, Moedertaal, Dochteronderneming enz.

Een Y is nietig artikel in de Volkskrant

Maar beste Leden van de Staten Generaal .De bron van ons bestaan is Vrouwelijk X was er eerder dan Y. Albert Einstein was een grote leugenaar.

Een titel ( titularis) is de benaming waarop mensen op grond van hun (adellijke) afkomst, behaalde graad of benoeming recht hebben, bijvoorbeeld baron/barones, doctorandus/doctoranda, professor.

aan 6ees jej

tekkkttkk van de v 5’mr s z ck x d ze te

De geheime wetten en regels binnen het bestuursrecht in ons kikkerlandje Schaam U

Werknemer is mannelijk Het is ‘de werknemer’, want werknemer is mannelijk. Als je het aanwijst is het ‘die werknemer’.

Werkgever is mannelijk Het is ‘de werkgever’, want werkgever is mannelijk. Als je het aanwijst is het ‘die werkgever’.

Het is vandaag donderdag 30 november 2023, ik leeg de brievenbus en zie dat er weer een brief van het kabinet van de Koning is binnengekomen. Ik bel met de administratie en krijg een aardige dame aan de telefoon. Ik leg mijn verhaal uit en ze schrikt, net zo als het Meldpunt overheids fouten. Ik vertelde haar dat de belastingdienst de democratie ondermijnt door het koningshuis kleine koninklijke besluiten te laten tekenen zonder controle Staten Generaal. Afgeperst worden door de belastingdienst is het ergste wat iemand kan overkomen.

Geschil belast of onbelaste consumentenproduct / verbintenissen recht. Aov schadevergoeding letselschade. Burgerlijk Wetboek behandelt het recht inzake rechtspersonen, en dan met name privaatrechtelijke rechtspersonen. Boek 6 van het Burgerlijk Wetboek (‘BW’) gaat over het verbintenissenrecht. Het eerste deel van Boek 6 van het BW gaat over verbintenissen in het algemeen. De andere delen gaan in op de drie verschillende soorten bronnen van verbintenissen (overeenkomst, onrechtmatige daad en andere bron).

Belasting recht: Belastingrecht of fiscaal recht is het geheel aan regels over de heffing en de invordering van belastingen. Het belastingrecht is onderdeel van het publiekrecht en wordt daarbinnen soms onder het bestuursrecht gerekend.

Een letselschade uitkering is geen wao uitkering of code 21, 32 code 50 inkomen! In het civiele recht is zowel de schadevergoeding als de wettelijke rente opeisbaar op het moment dat de arbeidsovereenkomst als gevolg van de opzegging eindigt. In het fiscale rechtis de schadevergoeding pas een belastbare bate (en dus onder te brengen in een stamrecht-B.V.)

Wat valt er onder civiel recht?

Het civiel recht wordt ook burgerlijk recht of privaatrecht genoemd. Onder het civiel recht vallen onder meer familie- en jeugdrecht, erfrecht, arbeidsrecht, sociaal-zekerheidsrecht, huurrecht, vermogensrecht, handelsrecht en aansprakelijkheidsrecht.

Wat valt onder fiscaal recht?

Onder de term belastingrecht (of fiscaal recht) wordt verstaan het geheel aan regels over de heffing en de invordering van belasting

Art. 28a Wet VPB 1969 hanteert voor bepaalde omzettingen een liquidatie-, uitkerings- en inbrengfictie. De liquidatiefictie staat haaks op het behoud van rechtspersoonlijkheid van art. 2:18 lid 8BW. Deze van het civiele recht afwijkende fiscale behandeling van de omzetting van rechtspersonen in art. 28a Wet VPB 1969 behoeft een adequate rechtvaardiging.

Zo werd door art 3 mijn rechtspersoonlijkheid omgezet. Wet vennootschap.


GELDEND

Wettekst

Documentgegevens:Geldend vanaf 01-01-1998

1

Bij een omzetting op de voet van artikel 18van Boek 2 van het Burgerlijk Wetboek van een rechtspersoon in een andere rechtsvorm, anders dan van een naamloze vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid of omgekeerd dan wel van een vereniging in een stichting of omgekeerd, wordt: a.

de rechtspersoon geacht te zijn geliquideerd;b.

het vermogen van de rechtspersoon geacht te zijn uitgekeerd aan de deelgerechtigden tot dat vermogen naar de mate van hun gerechtigdheid, en c.

het vermogen van de andere rechtsvorm geacht daarin te zijn ingebracht.

2

Het eerste lid is mede van toepassing voor de heffing van de inkomstenbelasting en de dividendbelasting.

3

Onze Minister kan op verzoek, onder door hem te stellen voorwaarden, de inspecteur toestaan afwijkingen toe te staan van het eerste en het tweede lid. De inspecteur beslist op het verzoek bij voor bezwaar vatbare beschikking waarin de in de vorige volzin bedoelde voorwaarden zijn opgenomen. De voorwaarden mogen slechts strekken ter verzekering van de heffing en de invordering van de belastingen. Staatsblad 176 28 april 2010

Aan het civiele en het fiscale recht liggen immers verschillende doelstellingen ten grondslag. Het privaatrecht regelt de rechtsbetrekkingen tussen personen onderling, hetgeen bij de omzetting van rechtspersonen vooral tot uitdrukking komt in de aanvullende regelingen die het behoud van rechtspersoonlijkheid flankeren, zoals de getroffen aandeelhouders- en schuldeiserbescherming (zie par. 2.8 hiervóór). Het belastingrecht gaat daarentegen over de verhouding tussen belastingplichtigen en de fiscus. Bij de omzetting van rechtspersonen gaat het om de claim uit hoofde van de vennootschapsbelasting op de stille en fiscale reserves alsmede goodwill van de omzettende rechtspersoon.

Even een korte uitleg: Hoe een simpel wilsbesluit kan leiden tot slavernij.

Een klein koninklijk besluit (KB) is een koninklijk besluit van de regering dat zonder medewerking van de Staten-Generaal wordt genomen. Via een klein KB worden onder meer benoeming en ontslag van ambtsdragers (ministers, Commissarissen van de Koning, staatsraden, burgemeesters etc.) geregeld…. en dus nog veel meer wat niemand mocht weten.

Hoe werkt een koninklijk besluit?

Een Koninklijk Besluit is een besluit van de regering. Volgens artikel 47 van de Grondwet: ‘Alle wetten en Koninklijke besluiten worden door de Koning en door één of meer ministers of staatssecretarissen ondertekend‘. Er zijn twee soorten Koninklijke besluiten: Algemene Maatregel van Bestuur (AMvB).

De meeste AMvB’s berusten op een formele wet . We spreken dan van gedelegeerde wetgeving: de wet bepaalt dat regels nader mogen worden uitgewerkt in een AMvB. Is dat niet het geval, dan spreekt men van een ‘zelfstandige AMvB’.

Een AMvB is een Koninklijk Besluit (KB) van de regering en kan, anders dan een wet, in principe zonder medewerking van de Staten-Generaal worden vastgesteld. De regering moet over een algemene maatregel van bestuur wel advies vragen aan de Raad van State. Na vaststelling vindt publicatie plaats in het Staatsblad. En dan kan het frauderen binnen de bende van Den Haag beginnen. Met dank aan Jan Kees de Jager (CDA) en Jan Peter Balkenende (CDA). Volgens hun geloof hoorde ik de man te dienen en zo werd ik belasting onmachtig gemaakt en handelingsonbekwaam!

Besluit van 28 april 2010 tot vaststelling van het tijdstip van inwerkingtreding van artikel XVII, onderdeel C, van Overige fiscale maatregelen 2010

Wij Beatrix, bij de gratie Gods, Koningin der Nederlanden, Prinses van Oranje-Nassau, enz. enz. enz.

Op de voordracht van Onze Minister van Financiën van 22 april 2010, nr. DB/2010/83U, Directoraat-Generaal voor Fiscale Zaken, Directie Directe Belastingen;

Gelet op artikel XXI, achtste lid, van Overige fiscale maatregelen 2010;

Hebben goedgevonden en verstaan:

Enig artikel

Artikel XVII, onderdeel C, van Overige fiscale maatregelen 2010 treedt in werking met ingang van 4 juli 2010.

Onze Minister van Financiën is belast met de uitvoering van dit besluit dat met de daarbij behorende nota van toelichting in het Staatsblad zal worden geplaatst.

’s-Gravenhage, 28 april 2010

Beatrix

De Minister van Financiën,

J. C. de Jager 

Uitgegeven de elfde mei 2010

De Minister van Justitie a.i.,

J. P. Balkenende 

NOTA VAN TOELICHTING

In Overige fiscale maatregelen 2010 is in artikel XVII, onderdeel C, een wijziging opgenomen van artikel 36, tweede lid, van de Invorderingswet 1990. Op grond van die bepaling dient de bestuurder van een lichaam dat niet tot betaling van de verschuldigde belasting, bedoeld in die bepaling, in staat is, deze betalingsonmacht te melden bij de ontvanger. De wijziging van artikel 36, tweede lid, van de Invorderingswet 1990 bewerkstelligt dat de melding van de betalingsonmacht voortaan schriftelijk moet plaatsvinden, met dien verstande dat deze melding niet alleen op papier maar ook door middel van een elektronisch bericht kan worden gedaan.

De datum van inwerkingtreding van de wijziging hangt samen met het moment dat het webformulier voor de melding betalingsonmacht in het persoonlijk domein voor bedrijven gebruiksklaar is. De bestuurder kan dan ook een digitale melding doen. Op 4 juli 2010 is de automatisering van de Belastingdienst zover.

Inwerkingtreding met ingang van 4 juli 2010 houdt in dat de bestuurder vanaf die datum de betalingsonmacht uitsluitend schriftelijk kan melden, met de mogelijkheid om dit te doen via het persoonlijk domein voor bedrijven.

Met inwerkingtreding op 4 juli 2010 wordt afgeweken van de vaste data voor inwerkingtreding van wetten. De reden voor de afwijking is gelegen in de aanpassing van de automatisering van de Belastingdienst die met ingang van die datum gereed is. Overigens wordt de invoeringstermijn van twee maanden wel in acht genomen en wordt – zoals toegezegd – de wijziging door middel van voorlichting vanaf de maand mei onder de aandacht van de doelgroep gebracht.

De Minister van Financiën,

J. C. de Jager

Ik vertelde haar dat ik net vier A viertjes met AVG belasting formulieren heb ontvangen waar eén ordinaire schade polis uit 1995 en 2002 ( onverplichte verzekering) na een dreigbrief in 2010 tot 2023 omgekat is naar een soort “inkomen ” . Ik ben weer in shock, code 21 en 50 en vanaf 2017 code 32 wao/ aaw en dat mijn originele verzekering met relatie nummer is omgezet naar een fictie nummer en zo in het Uitvoeringsinstituut van het Uwv is gehangen.

Hoe dan zeg ik tegen haar!! Hoe kunnen belastingdienst en verzekeraars zo mensen omkatten door hun oorspronkelijke relatie nummer en polisnummer te verkopen aan tussenpersonen zoals Movir, Vivat en uiteindelijk weer bij Nationale Nederlanden uit te komen, zonder controle en toezicht.

Een verzekering is een kansovereenkomst geen zekerheid polis inkomen, de3 had ik ook niet als zelfstandige vrouwelijke entiteit met een VOF, met een externe vrouwelijke zakenpartner.

Een schade polis consumenten product waar de betrokkene ik, de verzekeringnemer ben, de verzekerde ben en de uitkeringsgerechtigde ben… een schade polis met eindleeftijd 60 jaar . werknemers verzekeringen hebben bij langdurige ziekte een pensioen leeftijd.

Ik kan met een beroepsziekte ( stoflongen) nooit onder de AAW /WAO en /of Code 21 en 50 sinds 2017 hangen als er geen wettelijke grondslag is, geen loon of pensioen opbouw nog inkomen is!

Het geheim dat geheim moest blijven daar lijkt het meer en meer op. Aandeelhouders die handelen in mensenrechten door het omkatten van nummers en geslacht!

Het verdienmodel model waar de ACM, DNB, AFM van mee profiteert! Zelfs Klaas Knot keek weg!

En als je de belastingdienst belt zeggen ze doodleuk dat ze de wet en regelgeving volgen. Maar het is een ernstige fout om te theoretiseren als je niet op de originele polis als bewijsstuk handelt. Anders hoef je jezelf toch ook niet te verzekeren?

Een WAO/AAW uitkering heeft een einddatum van pensioen leeftijd, geen 60 jaar! Ze koppelde maar raak, de gemeente trof een leeg Suwi net aan en de verzekeraar geeft al 7 jaar geen enkele uitleg! U moet bij de belastingdienst zijn zeggen ze! Zij hebben deze wijziging via een brief doorgegeven!

De staat is ziek heel ziek. Corruptie ambtenaren die discrimineren en grensoverschrijdend gedrag hanteren horen gestraft te worden.

Em dan spreek ik over de ministers van financiën en justitie in 2010. Zij misbruikte hun positie om door middel van handel in codes de burgers in de armoede te krijgen, met de handtekening van Beatrix konden verzekeraars belasting onmachtige formuleren downloaden via deze wijziging fiscale regels alle aov’s. Die zo werden omgezet naar inkomens verzekeringen om ze zo te belasten.

Wijziging fiscale behandeling voor AOV’s per 1 januari 2011

Inhouden loonheffingen

Momenteel ontvangt u een bruto-uitkering waarbij u zelf het totaalbedrag van de ontvangen uitkering opgeeft bij de aangifte Inkomstenbelasting. Vanaf 1 januari 2011 moet de verzekeraar direct de wettelijke loonheffingen inhouden op de uitkering, u ontvangt vanaf die datum een netto-uitkering. De loonheffing is een voorheffing op de inkomstenbelasting zoals bij salaris of andere inkomsten ook wordt toegepast. In de aangifte inkomstenbelasting kunt u rekening houden met de door de verzekeraar ingehouden en afgedragen loonheffing.

Inlichten Belastingdienst (BD)

In 2011 zijn inkomensverzekeraars wettelijk verplicht eenmalig inlichtingen over arbeidsongeschiktheidsverzekeringuitkeringen in 2010 te verstrekken aan de BD. Dit hoeft alleen als u in 2010 een uitkering ontvangt die in 2011 doorloopt. Inlichtingen zijn: persoonsgegevens, polisnummer, soort verzekering en uitkeringsbedrag. De BD heeft deze gegevens nodig om uw aangifte inkomstenbelasting te kunnen controleren om zo een juiste belastingaanslag te doen.

Toepassing loonheffingskorting

Als u een arbeidsongeschiktheidsverzekeringuitkering ontvangt, heeft u recht op loonheffingskorting. De loonheffingskorting mag bij één werkgever of uitkeringsinstantie tegelijkertijd worden toegepast. U kunt bij de verzekeraar aangeven of u van de loonheffingskorting gebruik willen maken.

Bedreigingen volgden elkaar op, jaar in jaar uit…. tot op de dag van vandaag. Om gek van te worden.

Afhankelijk van willekeur is geen recht!

Mother Mindfuck Individuele gevallen zijn ook mensen Albert Steenbergen- Belastingdienst!!