You’re just not the right fit!

Ik ben een Bruggenbouwer die vecht voor onafhankelijkheid & vrijheid om op Eigen Kracht aan de Toekomst te bouwen voor een gezond hartwerkend Nederland! Ik ben ongewild een levend voorbeeld van waar ik over schrijf in mijn leven!

Het onbehagen van een geemancipeerde proudmom!

Want verdriet dat ingehouden wordt, kneust je ziel en raakt je hart! En daar krijgen we natuurlijk hartfalen en nog meer stress van!

“Voordat je mensen iets vertelt moet je het eerste zelf hebben ondergaan, dat deed ik”

“Wie de een erkent kan de ander niet afwijzen” Soldaat Van Oranje

Voor gelijke kansen moet je eerst de rotte appels eruit zien te vissen!

De afgelopen tijd heb ik persoonlijk onderzoek gedaan naar Participatie en afwijzing. Heb ik geexperimenteerd met zelfzorg omdat het hebben van een chronische ziekte als ondernemer met teveel levenservaring, zonder dat er aan de buitenkant ook maar vreemds aan iets te zien is is hele zware taak is als je gebekt bent.

Ruim 20 jaar draai ik al weer mee in de zorgcirkel Nederland. Goed bedacht hoot maar het lijkt in de praktijk meer en meer op een grote medische maffiamolen.

The Worst Enemy to Creativity is Self Doubt!

Leave Your Mark

Gelukkig koop ik altijd goede schoenen en heeft Tod’s me gevraagd of ik meer MARKEN wil achterlaten! Dat laat ik me natuurlijk als Straatfotograaf niet nog een keer zeggen..!

Uit onderzoek blijkt dat mensen die hard willen werken, oplossingsgericht kunnen en willen denken..zij die het oog van de toekomst zijn, gewoonweg geen enkele kans maken op een baan of uitzicht op herstel als je niet wilt meewerken in een van de vele slangenkuilen.

Een antwoord wat ik veel heb gehoord is, dat ze toch voor een ander hebben gekozen omdat ik niet in het profiel past: oftewel je weet teveel en dat medische adviseurs je keer op keer weer opnieuw een onderzoek willen doen naar de belastbaarheid van de patiënt, terwijl de dossiers zo voor handen liggen!! Ben je eindelijk geestelijk en lichamelijk toe aan een nieuwe toekomst gaan zij er ineens weer eens een plasje overdoen!!!

Vind je het gek dat de geestelijke gezondheid zo nooit hersteld!!

Doe Iets! Het is maar hoe je kijkt!

In het begin was ik vaak teleurgesteld, verdrietig en boos… maar na kijken en luisteren van o.a deze onderstaande video die ik van een lieve vriendin doorgestuurd heb gekregen “focus dear” vallen er weer zoveel puzzelstukjes in elkaar!!! Om de video te bekijken klik op https://www.facebook.com/JayShettyIW/videos/501266317036712/

You’re not fit, we need numbers

Hoorde jij dit ook wel eens als antwoord of bij een hulp vraag?

You ‘re just not the right fit! We are looking for numbers!! Of te wel wat is uw huisnummer en postcode!!!Dit verklaart dus hoe je overkomt door de ogen van een ander!!!

Vroeger las ik veel over:

Rust, Reinheid & Regelmaat maar de afgelopen 10 jaar heb ik veel geleerd over Reflect, Refule & Refocuse om de regie over je eigen leven te behouden! If a door does’nt open it isn’t not your door!

Door de Steuteljaren die ik heb gehad met daardoor veel denktijd om alle feiten te kunnen onderzoeken ben ik een eigen wijze vrouw geworden en ik kan zeggen ik voel me er heel goed bij!!!

Daarom gaat binnenkort ook dit reflectiekunstwerk House of Cards mee in naar het Scip voor de tweede Expositie van Werk aan je Toekomst groep van De Regenbooggroep!

Eind van de maand mag ik de datum bekend gaan maken!!

With Love Silvia