Medisch Centrum West- Toeval bestaat niet!

The circle of life ” Geboeid door hart & longen”

Op 20 juli 1989…nu zo’n  bijna 29 jaar geleden, trouwde ik met mijn jeugdliefde.

Deze zonnige en stralende dag werd er een om nooit te vergeten en is dan ook op film vastgelegd. Maar nu ik mijn zolder aan het opruimen ben omdat we hoogst waarschijnlijk gaan verhuizen, kwam ik onze trouwdag video tegen en kreeg een dejavu, mede omdat ik precies op deze datum 20 juli, nu 29 jaar later een afspraak heb staan bij de cardioloog in het VUmc. Maar dan voor hele gezin….! Even een echocheck of onze Harten echt wel goed kloppen! Nou geloof me!!! Die kloppen weer als de beste!

Ik pakte dan ook meteen het fotoboek erbij en draaide op youtube de muziek die bij de serie gemaakt is door Barbara Bleij in samenwerking met John de Mol producties. Het is eigenlijk best vreemd maar het is de muziek uit de serie van Medisch Centrum West!!!!Het bizarre is dan ook dat sinds die tijd de medische molen is gaan draaien…!!!

(De verhalen van Medisch Centrum West zijn gebaseerd op realistische medische thema’s en ethische dilemma’s en worden opgehangen rond romances en intriges tussen de dokters en verpleegsters. Nou is bij ons dit niet het geval maar het volgende wel….In de serie staan ook patiënten centraal die lijden aan ziekten waarvoor een ziekenhuisopname nodig is.

De Nederlandse Hartstichting had destijds een overeenkomst gesloten met de TROS om thema’s rond hart- en vaatziekten in het script op te nemen om zo kijkers te informeren over onder meer cholesterol.) bron Wikipedia

Toeval? Nee… ik weet inmiddels allang dat dit niet bestaat! En sinds mijn trips naar Ibiza en de gesprekken met dr.Rossi, ( de psychotherapeut) ben ik heel anders in het leven gaan staan en naar mijn verleden gaan kijken.

“Zet de dingen naast je neer in plaats van voor je was dan ook het beste advies wat dr.Rossi me ooit kom geven. Nu alles weer onder controle is komen er Minder onverwachte situaties en Krijg ik meer vaste grond onder mijn voeten”

Leef mijn mooiste leven

Ik ga deze vakantie dan ook proosten en opgelucht adem halen als in juli 2018 definitief de onrustige planeet Uranus verhuist van het teken Ram naar het teken Stier. Uranus heeft me een dan een aantal jaren (ruim 10 jaar) in zijn machtige greep gehad. Dat gaf op de achtergrond voortdurend een gevoel van onzekerheid, als een soort ruis op de radio. Niet dat ik twijfelde over mezelf of mijn capaciteiten, maar ik moest vooral zien te dealen met het gevoel dat alles in je leven elk moment kon veranderen.

Maar nu kan ik de stress achter mij laten en een beetje indalen en zijn er minder onverwachte situaties in aankomst en krijg ik meer vaste grond onder mijn voeten en staat er volgens de Happinez een pot met goud aan het einde van de regenboog!!! Haha

Daarom was het eerste deel van 2018 dan ook een goed jaar om mijn carrière en financiële situatie eens te evalueren, want die zijn de afgelopen jaren een beetje het kind van de rekening geweest.

Deze aandacht voor aardse zaken gaat overigens niet ten koste van je esoterische ontwikkeling. Pff wat een geluk!! Want met Neptunus en Chiron in Vissen voel ik een diep verlangen om ‘boven’ en ‘beneden’ met elkaar in harmonie te brengen. Dit begint dan ook aardig te lukken.

Ik weer inmiddels dat ik hier dan ook ben met een bijzondere reden maar ben geen gevangene meer van mijn ziekte #sarcoidose maar een architect van mijn toekomst! Ik ben een blij en dankbaar mens en voel me nu zo vrij als een vogel!! Hoe mooi kan het leven zijn?

Heel mooi dus!

Nou ik ga afsluiten want de oogjes vallen dicht!!!

Weltrusten en tot gauw

With Love Silvia