BinnensteBuiten Festival 2017

Als creatieve duizendpoot en straatfotograaf moet je over een aantal talenten beschikken: Oog hebben voor detail, licht en samenstelling. Gelukkig heb ik een onvermoeibaar vermogen om voortdurend te kunnen schieten. Sinds ik een jaar geleden een reportage van Vivian Maier heb gezien liet dit mij niet meer los. Toen besefte ik hoe belangrijk het is de mens in de mens te zien. Sinsdien trek ik er als straatfotograaf veel op uit.


De mens staat bij mij centraal en daarom wil mijn foto’s van dit super leuke BinnensteBuiten Festival dan ook graag met jullie delen. Ik ben een vreemde snuiter roep ik altijd, ben zelfredzaam zonder netwerk aan collega’s en dat maakt het dat ik op een andere manier naar de mens en hun werkzaamheden kijk.

 I’m Happy to meet you! Free Style Spirit

Op een bijzondere manier gewoon even stilstaan bij bijzondere momenten!

Wat heb ik genoten samen met Mar en Peter, van de eerste live opnames van het BINNENSTEBUITEN Festival2017. Niet alleen van de experts heb ik genoten maar vooral van alle kleine zelfstandigen die hun geweldige spullen aan ons hebben gepresenteerd. Ik neem je even mee in de wereld zoals ik hem zie…!

MEET & GREAT 

The MeatDrum, eerlijke producten,een no-nonsense mentaliteit en een stoere , ambachtelijke manier van koken.

DSC01827.JPGDSC01824.jpg

MEET & GREAT:

Jack Fudge maakt de allerlekkerste Engelse fudge in Nederland. Het is zacht op je tong en smelt in je mond….! Vooral de clotted cream. Ook bij Jack kun je online een Box een bestellen of gewoon iemand cadeau doen om dat hij of zij zo’n lekker ding wel kan gebruiken.

MEET & GREAT

TWISTED

Angela Vlot en Mirjam van der Werff maken de mensen blij met heerlijke zelfgemaakte jam, chutney en relish van groenten en fruit dat een tweede kans verdient, omdat ze te klein, te groot, te krom of te rijp en te lelijk zijn. Dit is natuurlijk te gek voor woorden en daarom hebben wij onze eigen reddingsbrigade opgezet! Deze jams zijn ambachtelijk, spannend, lekker, duurzaam en echt Utrechts!
Weg met het oubollige imago en de mierzoete aardbeienjam. En ruim baan voor peer-vanille, pittige paprikajam en geredde uienrelish.
Eet Twisted eens bij je kaasplank, bij een stukje vlees of kook er mee!

Schermafbeelding 2017-09-17 om 21.08.24.png

Don’t waste it…!

MEET & GREAT

The Thee Kraam – Sisline thee, is een natuurzuivere thee uit West-Afrika, ontstekingsremmend, ontgiftend en vochtafdrijvend. Wat een mooi mens!

MEET & GREAT

HET OLIJFLAB. Wat een leuke gesprekken met de dames van het Olijflab. Het Olijflab is Olijfolie van zuivere kwaliteit, met deze gezonde pure extra virgin olijfolie pluk je elke dag! De meest waardevolle dingen zijn simpel en puur en zo is het!

DSC01844

DSC01846

MEET & GREAT

MAKAWOO Eigenaresse Kim is dol open handwerken zoals een Plaid breien van lontwol. Ik heb al stiekum een afspraakje met haar gemaakt…ik hoop dat ze binnenkort naar Kwadijk komt.

DSC01856

MEET & GREAT Wijn sommeliers Lendl & Milton. Sommeliers met lef kan ik wel zeggen. Die durven te kiezen voor wijnen die je juist niet overal op de kaart ziet. I LOVE IT.

DSC01861.JPG

DSC01864

MEET & GREAT

Tuin specialist Martin en Chefkok Leon. Onder het genot van een heerlijk drankje werden er super lekkere gerechten bereid. Alles draait om de juiste prikkels en goede vibes.

MEET & GREAT SoundTrek creëert op ieder evenement een unieke beleving met haar blauwe authentiek Volkswagen T2/a uit 1972 met muziek in de caravan.DSC01870.JPG

Gelukkig hebben wij geen last van de regen gehad….!

DSC01891.jpg

DSC01890.jpg

Een vers frietje is altijd een goed idee!

DSC01926

Er is plek voor iedereen.

MEET & GREAT RAMSES BIER

Proost zal ik maar zeggen Ramses.

Wat een prachtig mooi bedrijf zijn jullie aan het ontwikkelen. Ramses Bier is een kleine brouwerij in Hooge Zwaluwe met een brouwcapaciteit van 15 HL. De brouwerij is ingericht met behulp van Crowdfunding en timmert flink aan de weg…!

MEET & GREAT De stem van BinnensteBuiten

MEEt & GREAT Mirjam van Ietzmoois

Upcycling stuff, iets ouds, uniek gecombineerd met iets nieuws, ietz van Mirjam…ietzmoois. Sier– en wandborden, diverse woondecoraties, …Wat een leuke spontane onderneemster.

MEET & GREAT MAM…Tante Toos

Met SNOEP ZONDER TROEP bedoelt TANTE TOOS snoep zonder
geraffineerde suikers, gluten of andere gekke toevoegingen. Het snoep van TOOS is puur natuur en gemaakt van echt fruit! Soms worden er ook kruiden, groenten en natuurlijke
suikervervangers als honing of dadels gebruikt.Het snoepgoed wordt op lage temperatuur gemaakt zodat de vitamientjes, mineralen en enzymen bewaard blijven. Jep! Wat een goed goed Schermafbeelding 2017-09-17 om 22.23.20.pngconcept!

DSC01918.jpgDSC01919.JPG

Ik hoop dat jullie een hebben genoten van dit festival…wij in ieder geval zeker. Een inspirerende dag met veel duurzame ideeen en prachtige mensen.

Doe iets! Is een beweging die steeds verder danst in de wereld van anders denken en doen. Doe iets wat er toe doet…en als je niet kunt delen kun je ook niet vermenigvuldigen zeg ik maar zo!

Veel kijk en deel plezier. Proost.

DOE IETS! is een metafoor voor het leven. Je hoeft alleen maar anders naar jezelf te kijken en dit toe te passen door langer te ademen.

With Love Silvia

6 gedachten over “BinnensteBuiten Festival 2017

  1. Allerliefste Silvia, wat een verhaal!!, wat een prachtige foto’s en wat hebben we genoten van al dit moois. Je hebt mij in iedergeval het gevoel gegeven dat ik er weer even bij was, lieve schat je bent er één uit duizenden ………Love you

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.