POP-up Store Hoorn

December is echt zo’n maand van rennen, vliegen hollen. Dat herken je vast wel.Van die dagen dat je 101 dingen moet doen, terwijl je hoofd leeg loopt! Maar ben jij fan van hippe mooie spullen, wandel dan snel binnen in de Pop-up StoreDubbele Buurt 28 in Hoorn. Hier kun je prachtige producten in levende lijve bevoelen, bewonderen en aanpassen maar vooral voor een spot prijs kopen.

Bij Pop-up stores weet je: daar moet je als een haas bij zijn, want voor je het weet zijn ze weer weg! In deze Pop-up store vind je een passende mix van design meubelen, alles op het gebied van kinderen tot fashion en kunst aan toe. Je vindt er bijvoorbeeld mooie ontwerpen zoals het kinderledikantje van Maroeska Metz of fashion van EsQualo, Frogbox, Corel & Hotlava.

 

Ook vindt je hier stoere artikelen van DUTCH DESIGN . ANNAPART, heeft prachtige, solide collectie teak tuinmeubelen; stoer, elegant en eigentijds design maar in de pop-up store verkopen ze voor namelijk kleinere artikelen.

Schermafbeelding 2016-11-29 om 11.47.49.png

Deze Pop-up is een samenwerking tussen Annapart & Klein Design.

Openingstijden:

Vrijdag: 2, 9, 16, 23, 30 december van 10.00 tot 17.00 uur

Zaterdag: 3, 11, 17 december van 10.00 tot 17.00 uur

Zaterdag: 24, 31 december van 10.00 tot 16.00 uur

Zondag: 4, 11, 18 december van 12.00 tot 17.00 uur

Kom snel want OP = echt OP! 

Let op: Pinnen is helaas niet mogelijk!!

 

Liefs Silvia

 

 

 

 

 

 

 

Geplaatst door

Ik ben Levenskunstenaar & Straatfotograaf en geboeid door hart en longen. Tevens bekend met Autisme. De onderwerpen van mijn fotoseries gaan over de mens en zijn omgeving. Creativiteit komt bij uitstek voor in het dagelijkse leven. Zonder creativiteit zouden we ons nooit door kunnen ontwikkelen. In de kunst en cultuur wereld sluiten veel kunstenaars niet meer aan op de samenleving met haar conventies, vaste gedragingen en instituten. Als levenskunstenaar kan ik mijn gewaardeerde vrijheid omzetten in fotografie. Vrijheid wordt op deze manier niet alleen lichamelijk, maar ook geestlijk ervaren, met als tastbaar resultaat creatieve kunst. Zonder creativiteit kan ik als sociaal democraat niet leven omdat dit voor mijn een natuurlijke weg is van wens naar werkelijkheid. Het kan gaan om een nieuw idee te ontwikkelen en/of om bedrijven en organisaties naar een hoger niveau te tillen. Copyright She is online Lifestyle Guide.com