Beste Mr Rutte!

TIJD IS GELD & GELD IS MACHT……ja toch? De tijd van mensen met een monopoly positie zoals o.a de ambtenaar, de zorgverzekeraar of een instantie die door de politiek zijn vastgelegd krijgen elke werkbaar uur betaald…. met vaak nog een extraatje toe….! Veel van hun kennen hun verantwoordelijkheid niet en maken er een regelmatig een zooitje van.Daarin tegen worden flexwerkers, zzp’ers, zelfstandigen & chronisch zieken naast het harde werken ook nog eens door de ambtenaar, zorgverzekeraars of instantie gedwongen om in de tussentijd (van 9 tot 5 meestal) verplicht tijd vrij te maken. Tijd die voor hun NIET DECLARABEL is. Terwijl de tijd van de ambtenaar of aanbesteders vanuit de politiek WEL DECLARABEL is. Hieraan gaan veel burgers ten onder! De belastingdienst heb ik gebeld maar geeft hiet geen antwoordt op. Deze verplichte tijd gaat voornamelijk op aan onzinnige geld verslindende voorlichtingsonderzoeken, Strategieren en ontwikkelingen, keukentafelgesprekken, logge instanties die fout op fout maken zoals het SVB/ zorgverzekeraars GGZ of Telecombedrijven, u weet wel het paarse krokodil gevoel!

paarse-krokodil-kvk-2009-620x630.png

Paarser kan hij het niet maken!!!

Ik stel voor om een Nieuw Wetsvoorstel in te dienen:

Niet declarabele uren te declareren bij Mijn Overheid.nl

Geachte minister president Mark Rutte.

Altijd goedlachs en keep the vibes rolling! Een prachtig uitgangspunt zou je kunnen zeggen maar ik maak me ernstige zorgen om deze grote groep Nederlanders.Volgens mijn opinie wordt 80 % van de Nederlanders onder uw bewind gedwongen om voor zichzelf te gaan zorgen. Een deel van de Nederlanders doet dit al door het hebben van een eigen bedrijf. De nieuwkomers daarin tegen worden snel getransformeerd tot flexwerkers of zzpers om nog maar niet te spreken over de kwetsbaarste groep chronisch zieken. In de hervormingsplannen bent u samen met uw collega’s van de overheid alleen vergeten om eens goed na te denken om een nieuwe wet NIET DECLARABELE UREN DECLAREREN BIJ MIJNOVERHEID.NL in te voeren. U zorgt namelijk wel goed voor uzelf en uw collega’s, dit is de kleinste en tevens de machtigste groep van Nederland, maar zou u dan ook zo vriendelijk willen zijn om per direct deze nieuwe wet in te voeren zodat ook de zelfstandigen & chronisch zieken uw altijd goedlachse vibes over kunnen nemen!!!

En als u dan toch bezig bent om dit voorstel in de voeren kunt u misschien ook nog eens naar het woord ONDERNEMERSRISICO kunnen kijken. Wat wordt daar nou precies onder verstaan omdat dit te pas en te onpas door uw collega’s wordt gebruikt….als antwoordt als ze geen oplossing weten te vinden.

Waar het mij feitelijk om gaat is dat elke minuut dat werk of zorg gerelateerd is op een correctie manier wordt gecompenseerd. It takes two to Tango! Ik ben nog even verder op onderzoek uit geweest maar er bestaat volgens mij alleen een Wet Compensatieregelingen alleen als het verkeer tegen zit!!!!

Democratie is een manier waarop een land, zoals Nederland, bestuurd wordt. De naam komt van de Griekse woorden: démos (volk) en kratein (regeren). Je zou dus kunnen zeggen dat democratie ‘het volk regeert’ betekent. In een democratie is iedereen gelijk, dus is ook de macht over het land gelijk verdeeld. Volgens mijn dr Rossi leg ik nu de democratie bloot…wat vindt u ?

Wat u nu aandacht geeft is dat wat u straks achterlaat! Toch?

Hartelijke groet Silvia

Ps.Ik ben al dolbij met de inzet van DE VERLEIDERS ,ben ik gelukkig niet de enige…die anders denkt.