Houten huisje onder de rook van Amsterdam in Kwadijk scoort een 9,1


Vandaag ontvingen we leuk bericht van Booking.com  zij melde ons dat we een Guest review Award 2015 hebben gewonnen, Score 9,1. De officiele uitreiking van de Award kan nog even op zich laten wachten volgens booking.com maar dat mag onze pret niet drukken. De meeste gasten vinden Bed & Breakfast “Oud Quadyck”zo fijn omdat dit unieke houten huisje naast onze idyllische boerderij ligt. We hebben dit houten huisje omgetoverd tot een bijzonder gastenverblijf. Zonder hulp van een architect hebben we geprobeerd een zo open mogelijk ruimte te maken, met uitzicht op de watertoren en de weilanden. De inrichting bestaat uit een heerlijk kingsize bed, een klein maar gezellig keukentje, een Buscaglione koffieapparaat, een knus zitje waar het ontbijt geserveerd wordt en een badkamer met vloerverwarming. Het ontbijt is verser dan vers en wordt dan ook door gastheer Wim in je eigen huisje bezorgd met elke dag een andere verrassing. Verschillende broodjes, croissants en yoghurt met fruit van het seizoen maken het plaatje compleet. Voor alle gasten maak ik een kunstzinnige tekening en staat er een flesje wijn voor de gasten klaar. Gastvrijheid en zorgzaamheid staan bij ons hoog in het vaandel.

YOU TUBE Film B&B Oud Quadyck

Een overnachting per kamer kost 85,00 per nacht, inclusief ontbijt en toeristen belasting.

Wil je ook eens de rust en ruimte ervaren boek dan hier online of mail ons op info@sheisonline.nl

GOOGLE MAPS

 

 

Booking.com Bed & Breakfast near Amsterdam

 

Booking.com Bed & Breakfast near Amsterdam

Uniek eigen huisje met Bed & Breakfast “Oud Quadyck” Booking.com

 

download-1

Heerlijk genieten in het kleinste huisje van Nederland

http://www.booking.com/hotel/nl/bed-amp-breakfast-quot-oud-quadyck-quot.en-gb.html?sid=82c1443d3abfca7035228c4d3aac3ae6;dcid=1;origin=disamb;srhash=176851235;srpos=1

Live the life we love 

Liefs Silvia

 

Styling: Wim Koning

Photography: Silvia Koning

2 gedachten over “Houten huisje onder de rook van Amsterdam in Kwadijk scoort een 9,1

Reacties zijn gesloten.