Being a little weird is just a natural side effect of being Awesome

Een rijk leven hoeft niet duur te zijn en de crisis heeft zo zijn voordelen…!

Met leuke tips van Pinterest en het Internet kom je een heel eind..!  Ik bewonder een aantal bijzondere mensen die heel creatief met hun spullen om gaan door ze of te leuken in plaats van weg te doen. Being a little weird is just a natural side effect of being Awesome, toch?

FullSizeRender 5

 

FullSizeRender 6

 

Ik wens jullie allemaal een gezond en gelukkig nieuwjaar met veel mooie lieve mensen om je heen.

CHEERS.

With Love Silvia

 

Geplaatst door

Ik ben Levenskunstenaar & Straatfotograaf en geboeid door hart en longen. Tevens bekend met Autisme. De onderwerpen van mijn fotoseries gaan over de mens en zijn omgeving. Creativiteit komt bij uitstek voor in het dagelijkse leven. Zonder creativiteit zouden we ons nooit door kunnen ontwikkelen. In de kunst en cultuur wereld sluiten veel kunstenaars niet meer aan op de samenleving met haar conventies, vaste gedragingen en instituten. Als levenskunstenaar kan ik mijn gewaardeerde vrijheid omzetten in fotografie. Vrijheid wordt op deze manier niet alleen lichamelijk, maar ook geestlijk ervaren, met als tastbaar resultaat creatieve kunst. Zonder creativiteit kan ik als sociaal democraat niet leven omdat dit voor mijn een natuurlijke weg is van wens naar werkelijkheid. Het kan gaan om een nieuw idee te ontwikkelen en/of om bedrijven en organisaties naar een hoger niveau te tillen. Copyright She is online Lifestyle Guide.com