“Het kleinste huisje van de wereld”

Oktober 2015

De herfst doet zijn intrede en ik zie de blaadjes alweer vallen. Onze zomergasten maken plaats voor wintergasten en dan snuffel ik altijd even in de I LOVE AMSTERDAM gids  om te kijken waar we onze B&B gasten deze maanden op kunnen attenderen. Het is leuk om te zien dat je met een verhuren van een klein huisje, dat voorzien is van alle gemakken, op deze manier mensen uit de hele wereld naar je toe kunt trekken.Wat ons voornamelijk opvalt is dat de meeste mensen komen voor de rust…en de prachtige omgeving. Ben je van plan om ook eens van de rust te genieten in het kleine huisje van Kwadijk…Boek dan direct via booking.com \B&B Oud Quadyck! Je bent van Harte Welkom.

B&B Oud Quadyck | Small private house incl Breakfast.

Small House 15,2 vierkante meter private house incl Breakfast.

 

FullSizeRender 2

FullSizeRender 3

FullSizeRender

Kleinste huisje van de wereld

Toen ik op internet zocht naar het kleinste huisje van de wereld kwam ik op een site van het AD terecht. Daar stond een artikel in van 10 november 2014 dat “The smallest House” van de wereld in het sjieke Richmond (England) staat en dit kleine huisje van 12,8 vierkante meter te koop stond voor een bedrag van 344.000 euro!! Maar dat potentiële kopers geen bank konden vinden die het hele bedrag wilde financieren. Banken berekenen vaak de vierkante meter prijs en geen gevoel of omgevingsprijs…..! Het gaat er volgens mij ook om waar je graag wilt wonen of verblijven, het centraal gelegen is, dicht bij scholen, stad of werk en niet alleen om de hoeveel vierkante meters. Maar gelukkig had de uiteindelijke koper genoeg cash en rekende het hele bedrag in een keer af…!! Handig als je nog wat achter de hand hebt.

Smalle House Richmond 12,8 vierkante meter

Smalle House Richmond 12,8 vierkante meter.

 

Styling: Wim Koning

Photography: Silvia Koning

 
Een gedachte over ““Het kleinste huisje van de wereld”

Reacties zijn gesloten.