Sail 2015 Amsterdam

Ms de Jordaan, JE WAS FANTASTISCH!

It’s All About Sail Today.

Wat hebben we volgens mij met z’n allen genoten van Sail Amsterdam 2015. We zouden eigenlijk een paar maanden geleden meevaren op een salonboot maar de groep werd te groot. Toen Petra ons vroeg om met haar boot mee te varen hebben we meteen Ja gezegd. Varen met de Amsterdamse Ms de Jordaanboot was  een “echt” een Amsterdams Jordaan feestje met live muziek. Een geweldig team onder leiding van Petra & Maarten ( de eigenaars van de boot)]zorgden zij en hun crew ervoor dat niemand maar iets te kort kwam. Een week lang hebben zij en wij en jullie genoten van al dat moois op het water. Ik les net in de krant dat dit evenement 2,3 miljoen bezoekers heeft getrokken. En realiseer me ook meteen dat wij “nederlanders” echt goed zijn in feestjes bouwen. Dit grote (bijna overal gratis evenement) vol Hollandse traditie mogen we toch echt wel super trots op zijn en is het goed voor de Nederlandse economie geweest.

Sail 2015 Ms de jordaanboot
Sail 2015 Ms de jordaanboot
Zangers Ms De Jordaan
Zangers Ms De Jordaan
Tall Ships Sail Amsterdam 2015
Tall Ships Sail Amsterdam 2015
Indrukwekkende Tall Ships
Indrukwekkende Tall Ships
Steiger 14 |De Opstapplaats van Ms De Jordaanboot voor al uw feesten & partijen
Steiger 14 |De Opstapplaats van Ms De Jordaanboot voor al uw feesten & partijen
De leukste Partyboot van Amsterdam
De leukste Partyboot van Amsterdam
Geweldig uitzicht
Geweldig uitzicht
Heerlijk helder......
Heerlijk helder……
Tall Ship
Tall Ship
Sail 2015 met F & F
Sail 2015 met F & F


Ook onze B&B gasten hebben genoten van dit geweldige entertainment op water met prachtige weer in een bijzondere omgeving. NoordHolland is THE PLACE TO BE!

Bed & Breakfast Oud Quadyck
Bed & Breakfast Oud Quadyck in Kwadijk dichtbij Amsterdam
Vandaag ben ik onder het genot van de thee uit het winkeltje van Annemarie van der Bunt mijn blog aan het schrijven en terug kijkend op een unieke week.
Vandaag ben ik onder het genot van de thee uit het winkeltje van Annemarie van der Bunt mijn blog aan het schrijven en terug kijkend op een unieke week.DSC02764
DSC02765


images Liefs Silvia

Geplaatst door

Ik ben Levenskunstenaar & Straatfotograaf en geboeid door hart en longen. Tevens bekend met Autisme. De onderwerpen van mijn fotoseries gaan over de mens en zijn omgeving. Creativiteit komt bij uitstek voor in het dagelijkse leven. Zonder creativiteit zouden we ons nooit door kunnen ontwikkelen. In de kunst en cultuur wereld sluiten veel kunstenaars niet meer aan op de samenleving met haar conventies, vaste gedragingen en instituten. Als levenskunstenaar kan ik mijn gewaardeerde vrijheid omzetten in fotografie. Vrijheid wordt op deze manier niet alleen lichamelijk, maar ook geestlijk ervaren, met als tastbaar resultaat creatieve kunst. Zonder creativiteit kan ik als sociaal democraat niet leven omdat dit voor mijn een natuurlijke weg is van wens naar werkelijkheid. Het kan gaan om een nieuw idee te ontwikkelen en/of om bedrijven en organisaties naar een hoger niveau te tillen. Copyright She is online Lifestyle Guide.com

2 reacties op ‘Sail 2015 Amsterdam

 1. Hallo Til, Ja het was heel fijn om weer onder de mensen te zijn…Je kent me..!

  Je zult het niet geloven maar we hebben met diverse ondernemers in de buurt gesproken en uitgelegd hoe ons concept met deze prachtige merken en mooie klanten werkt…Maar niemand die het wil voortzetten!! We begrijpen er helemaal niets van! 1 september is voor ons de deadline! Anders trekken we de stekker eruit! Het is zo’n mooi gezond bedrijf!!!

  Like

 2. Dag Silvia,

  Wat een geweldige Tour hebben jullie gemaakt, ziet er super uit. En van dat mooie weer, dat is genieten. En fijn dat je je goed genoeg voelt om er op uit te trekken.

  Een vraag van hele andere orde. Misschien confronterend, maar durf deze toch te stellen. Zijn er voor komend najaar nog mogelijkheden om via de site bestellingen te doen? Of is er een andere manier om aan de leuke merken te komen.

  Lieve groeten,

  Tilly

  Verstuurd vanaf mijn iPad

  Like

Reacties zijn gesloten.