Sail 2015 Amsterdam

Ms de Jordaan, JE WAS FANTASTISCH!

It’s All About Sail Today.

Wat hebben we volgens mij met z’n allen genoten van Sail Amsterdam 2015. We zouden eigenlijk een paar maanden geleden meevaren op een salonboot maar de groep werd te groot. Toen Petra ons vroeg om met haar boot mee te varen hebben we meteen Ja gezegd. Varen met de Amsterdamse Ms de Jordaanboot was  een “echt” een Amsterdams Jordaan feestje met live muziek. Een geweldig team onder leiding van Petra & Maarten ( de eigenaars van de boot)]zorgden zij en hun crew ervoor dat niemand maar iets te kort kwam. Een week lang hebben zij en wij en jullie genoten van al dat moois op het water. Ik les net in de krant dat dit evenement 2,3 miljoen bezoekers heeft getrokken. En realiseer me ook meteen dat wij “nederlanders” echt goed zijn in feestjes bouwen. Dit grote (bijna overal gratis evenement) vol Hollandse traditie mogen we toch echt wel super trots op zijn en is het goed voor de Nederlandse economie geweest.

Sail 2015 Ms de jordaanboot

Sail 2015 Ms de jordaanboot

Zangers Ms De Jordaan

Zangers Ms De Jordaan

Tall Ships Sail Amsterdam 2015

Tall Ships Sail Amsterdam 2015

Indrukwekkende Tall Ships

Indrukwekkende Tall Ships

Steiger 14 |De Opstapplaats van Ms De Jordaanboot voor al uw feesten & partijen

Steiger 14 |De Opstapplaats van Ms De Jordaanboot voor al uw feesten & partijen

De leukste Partyboot van Amsterdam

De leukste Partyboot van Amsterdam

Geweldig uitzicht

Geweldig uitzicht

Heerlijk helder......

Heerlijk helder……

Tall Ship

Tall Ship

Sail 2015 met F & F

Sail 2015 met F & F


Ook onze B&B gasten hebben genoten van dit geweldige entertainment op water met prachtige weer in een bijzondere omgeving. NoordHolland is THE PLACE TO BE!

Bed & Breakfast Oud Quadyck

Bed & Breakfast Oud Quadyck in Kwadijk dichtbij Amsterdam

Vandaag ben ik onder het genot van de thee uit het winkeltje van Annemarie van der Bunt mijn blog aan het schrijven en terug kijkend op een unieke week.

Vandaag ben ik onder het genot van de thee uit het winkeltje van Annemarie van der Bunt mijn blog aan het schrijven en terug kijkend op een unieke week.DSC02764
DSC02765


images Liefs Silvia

2 gedachten over “Sail 2015 Amsterdam

 1. Hallo Til, Ja het was heel fijn om weer onder de mensen te zijn…Je kent me..!

  Je zult het niet geloven maar we hebben met diverse ondernemers in de buurt gesproken en uitgelegd hoe ons concept met deze prachtige merken en mooie klanten werkt…Maar niemand die het wil voortzetten!! We begrijpen er helemaal niets van! 1 september is voor ons de deadline! Anders trekken we de stekker eruit! Het is zo’n mooi gezond bedrijf!!!

  Like

 2. Dag Silvia,

  Wat een geweldige Tour hebben jullie gemaakt, ziet er super uit. En van dat mooie weer, dat is genieten. En fijn dat je je goed genoeg voelt om er op uit te trekken.

  Een vraag van hele andere orde. Misschien confronterend, maar durf deze toch te stellen. Zijn er voor komend najaar nog mogelijkheden om via de site bestellingen te doen? Of is er een andere manier om aan de leuke merken te komen.

  Lieve groeten,

  Tilly

  Verstuurd vanaf mijn iPad

  Like

Reacties zijn gesloten.