Succesvolle Opvolging

 

Dag lieve She is online vrienden, Jullie hebben al een tijdje niets meer van mij vernomen….!Dit komt omdat ik door mijn chronische ziekte en de medische zorgen rond dochter Emma mijn passie niet meer kan combineren. We hebben er goed over nagedacht en besluiten te stoppen met de afdeling webwinkel & Personal Styling Service She is online. We zoeken per direct gepassioneerde mensen dit willen voortzetten/ overnemen.

Succesvolle Opvolging 

De geweldige leveranciers, een uniek klantenbestand waar we persoonlijk zeer goed contact mee hebben hopen we dan ook dat de webwinkel van Starteenwinkel.nl & Personal Styling Service van She is online blijft voortbestaan. De merken waar we bij She is online mee werken zitten in het hogere segment kleding  zoals Corel – Hot Lava – Frogbox – Princess goes Hollywood – Slippely –  EsQualo – B.Loved – Stroke – Culture – Kazh – A Fish named fred – AT & T – Cavallaro – Ibiza People – Transmission – Mooi!Company. De klantenkring is uniek omdat deze vrouwen de persoonlijke styling preferen boven zelf shoppen.

Ken jij of ben jij iemand die dit unieke concept wil voortzetten?

Neem dan contact met ons op: info@sheisonline.nl of 0651494388

Liefs Silvia

Schermafbeelding 2015-02-21 om 15.25.13

website021

Geplaatst door

Ik ben Levenskunstenaar & Straatfotograaf en geboeid door hart en longen. Tevens bekend met Autisme. De onderwerpen van mijn fotoseries gaan over de mens en zijn omgeving. Creativiteit komt bij uitstek voor in het dagelijkse leven. Zonder creativiteit zouden we ons nooit door kunnen ontwikkelen. In de kunst en cultuur wereld sluiten veel kunstenaars niet meer aan op de samenleving met haar conventies, vaste gedragingen en instituten. Als levenskunstenaar kan ik mijn gewaardeerde vrijheid omzetten in fotografie. Vrijheid wordt op deze manier niet alleen lichamelijk, maar ook geestlijk ervaren, met als tastbaar resultaat creatieve kunst. Zonder creativiteit kan ik als sociaal democraat niet leven omdat dit voor mijn een natuurlijke weg is van wens naar werkelijkheid. Het kan gaan om een nieuw idee te ontwikkelen en/of om bedrijven en organisaties naar een hoger niveau te tillen. Copyright She is online Lifestyle Guide.com

Een reactie op “Succesvolle Opvolging

 1. Dag lieve ondernemende familie,

  Dat is ff klote sorry voor mijn taalgebruik. Maar dat zullen jullie zelf ook gedacht / uitgesproken hebben. Dat ik niet meer mijn jurk /rok of wat dan ook bij jouw kan kopen. Jammer er zijn ergere dingen. Zoals het nu verplicht moeten stoppen met iets waar je zo goed in bent Mensen zelf vertrouwen geven en hun prachtig de deur uit laten gaan. Met het woh gevoel.

  Lieve Silvia ik hoop dat er iemand is die jouw bloeiende zaak mag en kan overnemen. En wat ik nog meer hoop. Dat je de kracht vind om door te gaan in wat je aan kan.

  En Wim wees trots op je meiden, en jezelf jullie hebben een prachtig gezin.

  Wens jullie dan ook veel voorspoed en gezondheid bovenal. Als ik iets kan betekenen in de toekomst wil ik dat zeker doen.

  En wil je me op de hoogte houden wie jouw droom verder kan en gaat voortzetten.

  Lieve gemeende groeten, Tilly en Fred Van der Meer

  Verstuurd vanaf mijn iPad

  Like

Reacties zijn gesloten.