The day after – Ibiza Summer Sale Event op de Amsterdamse boot.


Wat een geweldig Ibiza Summer Event heeft er plaatsgevonden op een unieke typisch Amsterdamse Partyboot “MS de Jordaan”. De boot die normaal alleen in de avonduren vaart vanaf Steiger 14 in Amsterdam (achter het centraal station) ligt overdag in de Nieuwendammerdijk 538 in Amsterdam Noord. Deze boot heeft alleen maar leuke en gezellige gasten aan boord en waar het personeel net zo hard en enthousiast meedoet als het om gezelligheid en feesten gaat..! Maar afgelopen dinsdag was de boot even van She is online ” De leukste winkel van Nederland” en werd er het eerste IBIZA SUMMER SALE EVENT gehouden. Een kledingparty in Ibizastyle met Nederlandse muziek, een lekker glaasje en heerlijke hapjes konden de dames helemaal los voor de perfecte vakantie fashionlook van 2015….! De “ingevlogen personal stylisten” lieten de mooie meisjes weer heerlijk stralen in jurkjes, tunieks, off-shoulder pullovers, broekjes, slippers, tassen en met heel veel accessoires .

De opkomst was geweldig en wat hebben zij en wij genoten met elkaar. Lekker passen en werden de leuke items aan elkaar geshowd. Zeg nou zelf…als je de foto’s ziet daar wil toch elke vrouw bij zijn en de kracht van She is online zit hem vooral in het persoonlijk kledingadvies en vrouwen laten stralen in kleding van geweldige merken zoals HotLava (voor de slippers tunieken en geweldige zomers accessoires en slippers) -The perfecte broek Model Maggi of Yvette van Corelfashion – Vrouwelijke blouses van het merk Esqualo. De suede sjaals van KAZH en wil je een luxe shirt vest of pullover ga dan eens voor Frogbox of Princess goes Hollywood item. 

Hierbij wat unieke foto’s en een kijkje in de keuken van de Party….boot  met prachtige mensen.

Zakenvrouw en Model Monique Fontijn is Agent voor Ibiza People en Beatrice San Francisco en werkt al jaren aan met de stylisten van She is online.

Zakenvrouw en Model Monique Fontijn is Agent voor Ibiza People en Beatrice San Francisco en werkt al jaren samen met de stylisten van She is online.

 

 

Model Esther (links) draagt een blauwe Beatrice San Fransico pullover met bijpassende lurex sjaal en groene summer bag van Hotlava. Een altijd stralende Annemieke draagt een superdun zomerblousje van hotlava met bijpassende slippers model Buli Africa. Een ook Marianne 9die meestal voor het goede doel hardloopt was voor deze avond even een She is online model met een Sjaal van BLoved met en sweater van Frogbox en de bestseller van Corel fashion model Yvette. Strandtas Hotlava.

Model Esther (links) draagt een blauwe Beatrice San Fransico pullover met bijpassende lurex sjaal en groene summer bag van Hotlava. Een altijd stralende Annemieke draagt een superdun zomerblousje van hotlava met bijpassende slippers model Buli Africa. Een ook Marianne 9die meestal voor het goede doel hardloopt was voor deze avond even een She is online model met een Sjaal van BLoved met en sweater van Frogbox en de bestseller van Corel fashion model Yvette. Strandtas Hotlava.

Deze twee prachtige dames al genietend aan een drankje.

Deze twee prachtige dames al genietend aan een drankje.

Blijde gezichten van 3 beauty's in geheel eigen stijl.

Blijde gezichten van 3 beauty’s in geheel eigen stijl.

Zeg nou zelf...dit wil je toch allemaal hebben!!

Zeg nou zelf…dit wil je toch allemaal hebben!!

Bedrijfsleider Nancy van MS de Jordaan

Bedrijfsleider Nancy van MS de Jordaan

Uitzicht vanuit de boot

Uitzicht vanuit de boot

Jose is een mooi stralend voorbeeld voor vrouwen die en meetje meer hebben .....en is gek op Hotlava.

Jose is een mooi stralend voorbeeld voor vrouwen die en meetje meer hebben …..en is gek op Hotlava.

 

 

Leef je leven.

Leef je leven.

Welke zal ze nou nemen?  Ze neemt ze gewoon allebei!!

Welke zal ze nou nemen? Ze neemt ze gewoon allebei!!

Gewoon je lekker voelen in kleur...!

Gewoon je lekker voelen in kleur…! met even nog wat stylingtips van Jose.

DSC01550

Gewoon even lekker chillen op het achterdek.

Gewoon even lekker chillen op het achterdek.

 

Wie wil er nou niet van de leuke stralende voetjes....? Iedereen toch...

Wie wil er nou niet van de leuke stralende voetjes….? Iedereen toch…

Super woman..Silvia is altijd zo dankbaar voor alle adviezen en runt zelf een schoonheidssalon Mooi Amsterdam.

Super woman..Silvia is altijd zo dankbaar voor alle adviezen en runt zelf een schoonheidssalon Mooi Amsterdam.

De dames van de organisatie waren erg tevreden over de grote opkomst en tevreden gezellige klanten.

De dames van de organisatie waren erg tevreden over de grote opkomst en tevreden gezellige klanten.


Een gedachte over “The day after – Ibiza Summer Sale Event op de Amsterdamse boot.

 1. Wat een leuke foto,s
  Volgende keer graag van de partij
  Gr tilly

  Like

Reacties zijn gesloten.