Varen op het IJ in Amsterdam


Liefde is……VAREN OP HET IJ in een AMSTERDAMSE MS de JORDAANBOOT
met z’n twee, een groep vrienden, familie of als bedrijfsuitje!!

Ms De Jordaanboot Amsterdam
Alles staat vast in de Ms De Jordaanboot Amsterdam

 

MS De Jordaanboot Amsterdam
MS De Jordaanboot Amsterdam

 

Zo kom je nog eens ergens…Zelf had ik er nog nooit van gehoord of over gelezen…MS DE JORDAANBOOT...! Ik ben geen Amsterdamse…en woon al 40 jaar op 20 minuten afstand van deze geweldige hippe stad “AMSTERDAM” genaamd. Eerlijk gezegd ben ik zelf maar een paar X op een rondvaart tour in Amsterdam mee geweest en dat was naar Dream night at the Zoo, een geweldig evenement dat  dat jaarlijks wordt gehouden voor zieke en chronisch zieke kinderen die wel eens een leuk uitje kunnen gebruiken. Maar een klant van ons zei laatst tegen mij Sil ,ik nodig je uit want dit moet je echt eens een keer meemaken…..en  ik kan je vertellen deze rondvaart vond ik toch wel heel speciaal..! De boot meert aan op STEIGER 14 en ligt naast de Superclub partyboot, maar die is voor de hele rijken…!!

Boegbeeld van het IJ
Boegbeeld van het IJ

 

Steiger 14 MS de Jordaanboot
Steiger 14 MS de Jordaan boot Amsterdam


 

Superclub Steiger 14 Amsterdam
Superclub Steiger 14 Amsterdam

 

Warm welkom van zakenvrouw in puur sang Petra Ruijs & haar bemanning.
Warm welkom eigenaar en zakenvrouw puur sang Petra Ruijs

Maar wij hadden de eer om Amsterdam eens op een andere manier te bekijken maar vooral te beleven op grof gezegd z’n Jordaanees. Eenmaal op de boot werden we hartelijk ontvangen door de eigenaresse van de boot, Petra Ruijs en haar bemanning en kijk nou hoe leuk….Mijn eigen naam bordje…Silvia Koning…in!DSC01329


Als je een reservering maakt krijg je een vaste tafel toegewezen en dat is heel prettig…? Na een korte uitleg hoe de avond gaat verlopen kan de Tour met de Amsterdamse MS De Jordaan beginnen. En hebben we genoten van de vriendelijkheid van de bemanning en het personeel en je krijgt echt waar voor je geld….! Een avondvullend programma met bingo & prijzen, lekker dansen en sjansen met Eddy & Nancy en last but not least een heerlijke polonaise…! Deze geweldige avond kost 70,00 p.p all inclusief en begint 18.30 met boarden en vaart om 19.00 weg om vervolgens tot 22.30 te varen over het geweldige IJ waar aankomend jaar ook weer Sail wordt gehouden dat duurt van 19 tm 23 augustus 2015.

De gezellige bar benedendecks

De gezellige bar benedendecks

Prachtig uitzicht op de woonboten
Prachtig uitzicht op de woonboten

 

Gewoon allemaal gezellig mooie mensen zie gek zijn op het leven...Proost mensen
Gewoon allemaal gezellig mooie mensen zie gek zijn op het leven…Proost mensen!

 

Hoe leuk is dit....de orgelman aanboord
Hoe leuk is dit….de orgelman aanboord

 

Ik kom op plekjes waar ik nog nooit ben geweest...zo leuk.
Ik kom op plekjes waar ik nog nooit ben geweest…zo leuk.

 

Zeg nou eerlijk ....dit is toch geweldig...
Zeg nou eerlijk ….dit is toch geweldig…

 

Je waant je toch gewoon in een woonhuis....!
Je waant je toch gewoon in een echt Jordanees woonhuis….!

 

DSC01336
Je loog tegen mij alsof ik een kind was…..van Harry Slinger.gezongen door Eddy…Lekker oprecht en uit het hart.

 

Harbourclub Amsterdam
Harbour club Amsterdam

 

Welcome on board in Amsterdam...!
Welcome on board in Amsterdam…!

 

Onder het genot van de Amsterdamse muziek ...lekker eten & drinken.
Onder het genot van de Amsterdamse muziek …lekker eten & drinken.

 

FullSizeRender 2
Heerlijke Amsterdamse uitjes en zuur…lekkere frietjes en salades…Boerenkool met worst, hutspot en zuurkoolschotel met spek…Hmmm smullen maar. En toe een heerlijk toetje met koffie als afsluiting.

 

Het buffet komt naar boven vanuit het onderdek..Zo gaaf..!
Het buffet komt naar boven vanuit het onderdek..Zo gaaf..!

 

 

Prachtige architectuur
Prachtige architectuur

 

Symetrie daar hou ik van...
Symetrie daar hou ik van…

 

Collage omgeving IJ Amsterdam
Collage omgeving IJ Amsterdam

 

Ik heb een tuintje aan mijn boot... alleen voor jouw...!
Ik heb een tuintje aan mijn boot… alleen voor jouw…!
DSC01407

Een personeelsuitje is zo geboekt.

Bestel hier je kaarten online  en het team van Ms de Jordaan zorgt voor een onvergetelijke avond of dag.
 

Geplaatst door

Ik ben Levenskunstenaar & Straatfotograaf en geboeid door hart en longen. Tevens bekend met Autisme. De onderwerpen van mijn fotoseries gaan over de mens en zijn omgeving. Creativiteit komt bij uitstek voor in het dagelijkse leven. Zonder creativiteit zouden we ons nooit door kunnen ontwikkelen. In de kunst en cultuur wereld sluiten veel kunstenaars niet meer aan op de samenleving met haar conventies, vaste gedragingen en instituten. Als levenskunstenaar kan ik mijn gewaardeerde vrijheid omzetten in fotografie. Vrijheid wordt op deze manier niet alleen lichamelijk, maar ook geestlijk ervaren, met als tastbaar resultaat creatieve kunst. Zonder creativiteit kan ik als sociaal democraat niet leven omdat dit voor mijn een natuurlijke weg is van wens naar werkelijkheid. Het kan gaan om een nieuw idee te ontwikkelen en/of om bedrijven en organisaties naar een hoger niveau te tillen. Copyright She is online Lifestyle Guide.com