She is online fashion – Prachtige bedrijfsfilosofie

De kledingkriebels zijn in aantocht en Anouk en Elaine hebben het er maar weer druk mee..alle nieuwe gadgets in de webshop plaatsen om het voor jullie als klant zo makkelijk mogelijk te maken. Een artikel bestellen is tegenwoordig in een handomdraai gebeurd en hou je niet van online bestellen dan kom je toch gewoon gezellig op lokatie in Kwadijk. Vandaag hebben de dames een leuk stukje geschreven naar hun vrienden over het unieke She is online concept.

 

Beste vrienden,

Wij zijn stagiaires bij She is Online.

Vandaag hebben wij mogen meemaken hoe het is als een klant langskomt bij She is Online. Naast de prachtige kleding en de fantastische (zoals She is Online ze noemt) GFT-pakken is er vooral een fijne sfeer. Hier worden alleen de beste kanten van jezelf naar voren gehaald en worden mensen gelukkig gemaakt met kleding die ze zelf misschien niet zouden uitzoeken. Het gaat hier om een prachtige bedrijfsfilosofie die vrijwel alleen bij She is Online bestaat. Het komt neer op vertrouwen, praten, gezelligheid en natuurlijk fashion. Er wordt door een van de stylisten (freelanzers) gezorgd dat je je goed voelt bij wat je aandoet en er wordt ook gelet op de lichaamstaal die je spreekt in de kleding die je draagt. Iedere klant gaat met een glimlach de deur uit, omdat er tijd voor je vrij wordt gemaakt. Iedereen is bijzonder en dat willen de personal stylisten van She is Online het liefst aan iedereen meegeven. Kleding laat zien hoe je je voelt en als je daar moeite mee hebt of misschien graag advies wil is She is Online een mooie manier om daar kennis mee te maken. Je mag jezelf altijd laten zien! Dus voor een goed advies en een fijn gesprek over fashion en jezelf moet je bij She is Online zijn. Wij komen hier voor de eerste keer en zo’n sfeer kom je niet vaak tegen! She is Online is een goede combinatie van fashion, lifestyle en gezelligheid en een goed advies. Wij willen dit bericht afsluiten met het motto van She is Online: “Your strenght inspires me” en daar zijn wij het totaal mee eens!

 

foto 2 foto 1foto 1