Santa Gertrudis Ibiza


Santa Gertudis

Op mijn roadtrips naar Ibiza komen we op de op de meest leuke plekjes wat dit mooie eiland te bieden heeft en vandaag neem ik jullie meer naar Santa Gertrudis de Fruitera dat in het hart van Ibiza ligt. Voor je het plaatsje binnenrijdt komt je langs de meest markante winkel van het eiland..SLUIZ genaamd..te herkennen aan de koeien langs de weg 804. Santa Gertrudis staat bekend om de leuke barretjes, restaurantjes een geweldige ijssalon en niet te vergeten Angels een “snoepwinkel” op het gebied van sieraden, hebbedingtjes, tasssen en kleding, Op het pleintje is Bar Costa gelegen en hangen de hammetjes aan het plafond en als je er wilt eten dan kan het zo zijn dat je in de rij moet aansluiten..! Sinds enige tijd is hier ook Bar Plaza gevestigd en daar hebben we genoten van een heerlijke lunch….(een aanrader)! Niet te duur, verse producten en het geweldige weer zorgen voor een heerlijk vakantiegevoel. Ook heb je hier tal van leuke adressen maar wij zijn persoonlijk gecharmeerd van dit adres omdat het net even anders is….! Bekijk de mooie foto’s en ben ik benieuwd of jullie het weer leuk vinden…!

Hart van Ibiza
Hart van Ibiza
Altijd al op zoek geweest naar een rood paard...! Gevonden bij Sluiz..
Altijd al op zoek geweest naar een rood paard…! Gevonden bij Sluiz..

Inspiratie foto's bij Bar Costa - Elefant - Angels - Sluiz - Straatnaam - Sluiz - Elefant - Angels - Musset

 

Schermafbeelding 2015-02-10 om 17.05.17
Follow my feet

 

Klokken parade bij Sluiz
Klokken parade bij Sluiz


Hammen bij Bar Costa
Hammen bij Bar Cost
Super leuk adresje voor lunch of diner.
Super leuk adresje voor lunch of diner.

Geografische ligging Santa Gertrudi

 

Santa Gertrudis
Santa Gertrudis

 

Hart van Santa Gertrudis
Hart van Santa Gertrudis

Z-6

 

Heerlijk dagdromen in een geweldige omgeving
Heerlijk dagdromen in een geweldige omgeving in mijn Frogbox Blouse broek en Hotlava Slippers
Ijs ijs en nog een ijs
Ijs ijs en nog een ijs


Highlights Santa Gertrudis

 • Bar Costa
 • Bar Canto
 • Bar Plaza
 • Musset Internet Cafe
 • Angels Kleding & Sieraden
 • Sluiz Fashion & Lifestyle
 • The Rose Meubelen
 • Es Cucons Fashion & Lifestyle
 • Elefant Fashion & Lifestyle

 

 

 

 

 

Geplaatst door

Ik ben Levenskunstenaar & Straatfotograaf en geboeid door hart en longen. Tevens bekend met Autisme. De onderwerpen van mijn fotoseries gaan over de mens en zijn omgeving. Creativiteit komt bij uitstek voor in het dagelijkse leven. Zonder creativiteit zouden we ons nooit door kunnen ontwikkelen. In de kunst en cultuur wereld sluiten veel kunstenaars niet meer aan op de samenleving met haar conventies, vaste gedragingen en instituten. Als levenskunstenaar kan ik mijn gewaardeerde vrijheid omzetten in fotografie. Vrijheid wordt op deze manier niet alleen lichamelijk, maar ook geestlijk ervaren, met als tastbaar resultaat creatieve kunst. Zonder creativiteit kan ik als sociaal democraat niet leven omdat dit voor mijn een natuurlijke weg is van wens naar werkelijkheid. Het kan gaan om een nieuw idee te ontwikkelen en/of om bedrijven en organisaties naar een hoger niveau te tillen. Copyright She is online Lifestyle Guide.com

Een reactie op “Santa Gertrudis Ibiza

 1. Ik geniet van je Blog, alles over Ibiza, geweldige foto’s, precies mijn style. Binnenkort zelf weer op Ibiza en zekers foto’s maken om weer mooie Moodboards te maken. Dank je wel

  Like

Reacties zijn gesloten.