Family day


Vanmorgen keek ik uit het raam en de lentekriebels komen niet boven kabbelen…dan op naar de sportschool met het hele gezin waar we weer heerlijk een uurtje hebben getraind\bewogen. Wim en de meiden trainen heel hard voor een goede shape en ik beweeg op de loopband want ik pas in geen enkel “trainingsprogramma” haha…! Maar dat mag de pret niet drukken en doe heerlijk mijn eigen dingetje en geniet van al die mooie mensen om mij heen…jong, ouder, super sportievelingen of net zo als ik layback…en iedereen is happy! Na de lunch en mijn rustmoment pakte ik mijn Sony cybershot camera want de vogels in onze tuin hebben het er maar weer druk mee…! Dieren fotograferen kost tijd dus besloot ik om de Glossy van Janine te gaan lezen…die gisteren op de mat viel. Eigenlijk best bizar…want veel dingen hebben Janine en ik gemeen ….!Oog voor mooie en bijzondere dingen wat we vast leggen en hebben gelegd op camera. Onze gezamelijke passie voor de krullen van Maroeska Metz ,prachtige unieke handgemaakte kandelaars, vazen, lampen en tafels sieren mijn huis sinds 1990 en worden steeds mooier namate ze ouder worden…. ! In de namiddag zijn we bij Cafe De Bult in District Amsterdam – Noord geweest. We zijn hier op uitnodiging van de familie Onclin die al sinds jaar en dag dit oerhollandse grand cafe runnen en een mooie platvorm is voor Nederlandse artiesten…! Ik was verrast door de leuke sfeer en hoeveel mensen op deze middag afkwamen. Je betaald een kleine bijdage aan entreegeld maar je krijgt er veel voor terug zoals lekkere happjes en diverse broodjes maar voornamelijke is het lekker gezelf zijn en waar iedereen respect heeft voor elkaar…!

10616119_952419384792014_2395902295923732155_n

Wandelen op de loopband van Wellness Proficenter in Purmerend

DSC01253

Op onze haag zit een eendenstel en genieten van elkaar….!

DSC01239

DSC01271

Glossy van Janine

 

 

DSC01258 2

krullen en pegels van Maroeska Metz sieren ons huis.

 

DSC01224

Deze bijzondere klok van Maroekska Metz is mijn favoriete gadget omdat je deze niet zo vaak ziet.

 

 

DSC01268

Leuk artikel voor Kozee eten & drinken. Het bedrijf dat mijn man Wim Koning samen met Elmer van der Zee in 2010 is gestart en opgebouwd en de naam nog steeds een stukje herrinering blijft. KO is van Koning en Zee is van Zee. KOZEE!

 

Schermafbeelding 2015-03-15 om 22.22.21

Kozee eten & drinken Koemarkt 28 in Purmerend
 

DSC01257

DSC01263 2

Een nog wat creatie brengen in huis

DSC01266

Genieten van al deze mooie verhalen en inspiratie.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Bonaire beach

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

 

DSC00429

Bonaire

foto

Hollandse middag in cafe de Bult in Amsterdam Noord

Er is zoveel moois te doen als je zon zich verstopt…Zou hij het bewust doen? Wat denk jij?

Liefs Silvia