Be A Voice Not A Echo

www.youtube.com/watch

Focus Focus Focus Dear ❤️🎶 Glennis Grace and She did!

Een sterkere positie voor vrouwen op de arbeidsmarkt zou kansen moeten bieden voor alle individuen en bedrijven in een democratie. Allereerst versterkt het de grip op geluk, tijd en zelfstandigheid voor vrouwen in Nederland. Uit analyses blijkt dat ruim 230.000 vrouwen economisch zelfstandig kunnen worden als ze gemiddeld vijf uur per week meer zouden werken. Ten tweede kan het helpen om de groeiende tekorten in verschillende sectoren op te lossen. Het realiseren van dit potentieel vergt eigenlijk simpele aanpassingen binnen de arbeidsmarkt. Elke zet ik me in om mensen aan bedrijven te verbinden door ze dichter bij elkaar te brengen. Een goed leven gaat volgens mij alleen maar over betekenis en zingeving.

Schermafbeelding 2018-09-20 om 17.38.45.png

Door het maken van kunst met een boodschap roep ik de overheid dan ook op: Doe iets! Geef ze een kans en neem ze aan.

Deze simpele doorbraak op dit gebied vereist alleen een integere aanpak, waarbij meerdere disciplines tegelijkertijd kunnen worden opgepakt met een paar betrokken partijen. Oplossingsgericht denken is o.a. het (financieel) aantrekkelijk maken om meer uren per week te werken. Samen met een goede voorlichting t.a.v. wat is belangrijk in een beroepskeuze, hoe krijg je een positievere beeldvorming rondom wel of niet opgeleid zijn en het op één lijn brengen van de voorzieningen. Het belang daarvan is de dat overheid, sociale partners, het bedrijfsleven, maatschappelijke organisaties en academici actief moeten gaan samenwerken.

Is individualisme over haar hoogtepunt heen?

Doe iets! Het is maar hoe je kijkt! Is de nieuw slogun voor werk op eigen kracht aan je toekomst! Meer geluk en grip door tevredenheid.

Een kleine groep dit dit al, want blijven hangen in een segment vervult niet meer. Doe iets! Het is maar hoe je kijkt is een beweging die al eventjes is ingezet! Iedereen wil toch aangestuurd worden door passie zorg voor elkaar en tevredenheid! Elke dag lees ik op linkedin mooie teksten van mensen, die veelal vast zitten door de bureaucratie of die eenzijdig bekeken worden omdat de angsthazen regeren.

ZZP’ers willen ook niet meer vastzitten aan dat ene, maar zoeken en maken verbinding tussen idealen en geld verdienen. Tussen ik en samenwerken met de ander.

Met creativiteit & diversiteit was ik al bezig toen die term nog bestond!!

Dat vind ik!

With Love Silvia Koning

Bron: Topvrouwen

2 gedachten over “Be A Voice Not A Echo

  1. Lief talent,
    Wat heb je weer prachtig weergegeven in beelden , hoe jij in elkaar zit . Je verdiend podium
    Liefs Tilly

    Like

Reacties zijn gesloten.