Happinez 2017.8 het verhaal…leef, geniet en maak intrinsieke waarde zichtbaar!

Werk aan je toekomst….Denk reëel en wordt ook een moralist. Vandaag hoorde ik wederom een gesprek met Jan Terlouw bij de Wereld draait door, en hoor hem praten over de rivier de IJssel. De rivier brengt water, de rivier stroomt, de rivier ligt bij belangrijke grote steden die zorgen voor de stromingen voor handel en beaam zo zijn woorden als kijk naar mijn eigen serie straatfoto in Canada bij de Fraser River.

DSC00808

                                        “Stromend water laat ons leven” Serie Straatfotografie Travel

Uren kan ik naar deze foto kijken en elke keer zie ik er weer iets anders in. Vooral de kleuren raakte mij netvlies toen ik op koperen hoogte dit beeld mocht vastleggen. Gemaakt op de “Hoover Dam in Revelstoke” Canada. Inmiddels is deze foto al 1.500.000 miljoen keren online bekeken via Google Maps en binnenkort te zien bij de eerste expositie die in aan het voorbereiden ben.

Er komt een X een omslag

Hoe ben ik geworden wie ik ben en hoe denk je dat andere mensen over je denken? Dit zijn vragen die je gouden inzichten opleveren. Als je dit niet weet kom je er ook nooit achter waarom je doet wat je doet! En zonder ambitie en nieuwsgierigheid kom je gewoon niet verder…! Het is maar hoe je kijkt! Je kunt het alleen maar weten al je het hele verhaal kent.

DSC02874.jpg

Time for change must come from within!

Ruim twee jaar heb ik gewerkt om rauwe werkelijkheid om te zetten in Kracht…en dit werd de Kunst van Gewoon doen! Dit deed ik door continu mijzelf en anderen te leren spiegelen…spelende wijs…dus.

DSC01251

Ibiza transformeerde mij…Straatfotografie Happines winkel op Ibiza

Vraag & Aanbod gaat nu alleen maar over het kapitaal maar ik hoop dat dit in de toekomst zal gaan veranderen in de waarde en kwaliteit van de mens! Waar hoop is, is liefde en geluk….dus Happinez.

Er schuilt in elke mens en vrijwilliger!

Sinds ik bij de Regenbooggroep in Amsterdam werk als straatfotograaf en project ondersteuner bij Op Eigen Kracht en Werk aan je Toekomst trainingen merk ik dat er zoveel mensen in de schulden zijn gekomen door hun kwetsbaarheid en door eenzijdige wetgeving van inefficiëntie en niet oplossingsgericht denken/ handelen. Deze impact is zo groot dat het de mensen meer en meer verlamt raken.

De overheid blijkt tegenwoordig alleen nog maar te kijken welk diploma je heb, waar je woont, hoe gewillig je moet zijn, maar niet hoeveel je er voor hebt moeten doen om zo iets te bereiken, te kunnen wonen en/of te kunnen blijven wonen! Marktwerking op een verkeerde manier en is de mens het product geworden. Hoe kun je je ziel verkopen als je geen product wil worden van marktwerking?

Inmiddels weet ik hoe! Jij?

1467358_10152424378838065_1914045087_n-1.jpg

Cartoon made by Carlos Perez 

Tip van vandaag: leef – geniet & maak herinneringen!

Coming soon meer nieuws over mijn expositie van een freedomfighter!

With Love Silvia