Zoek & Boek een Zelfstandig Professional

HetWerkt.Online is het nieuwe platvorm waar je een online een zelfstandig professional kunt boeken.

Vakwerk –  Betrouwbaarheid – Tevredenheid gaan altijd samen.

Naam: Wim Koning

Woonplaats: Kwadijk

Beroep: Facilitaire Hospitality

Expertise: Onderhoud tuin. Een tuin moet elke dag strak en verzorgd zijn om er optimaal van te kunnen genieten.

Prijs: 25,00 per uur ex Btw – 0,19 cent per kilometer – boekbaar per dagdeel.

Contact: w.koning@quicknet.nl – Tel: 0653563963

K.v.k 58947515

BTW nummer: 853250236.B01

Werkomgeving: max 25 kilometer vanuit Kwadijk!

Geplaatst door

Ik ben Levenskunstenaar & Straatfotograaf en geboeid door hart en longen. Tevens bekend met Autisme. De onderwerpen van mijn fotoseries gaan over de mens en zijn omgeving. Creativiteit komt bij uitstek voor in het dagelijkse leven. Zonder creativiteit zouden we ons nooit door kunnen ontwikkelen. In de kunst en cultuur wereld sluiten veel kunstenaars niet meer aan op de samenleving met haar conventies, vaste gedragingen en instituten. Als levenskunstenaar kan ik mijn gewaardeerde vrijheid omzetten in fotografie. Vrijheid wordt op deze manier niet alleen lichamelijk, maar ook geestlijk ervaren, met als tastbaar resultaat creatieve kunst. Zonder creativiteit kan ik als sociaal democraat niet leven omdat dit voor mijn een natuurlijke weg is van wens naar werkelijkheid. Het kan gaan om een nieuw idee te ontwikkelen en/of om bedrijven en organisaties naar een hoger niveau te tillen. Copyright She is online Lifestyle Guide.com