Beste Meneer van Dijk.nl

Wat een indrukwekkend profiel zie ik van u op linkedin. Onder uw leiding is de omzet van Van Dijk Educatie gegroeid van circa EUR 50 miljoen naar circa EUR 300 miljoen. Dat kan ik me inmiddels goed voorstellen. Aan marketing hoeven jullie niets te doen… lang leve internet en lang leve… de monopoly positie. De kinderen en hun ouders zijn uw melkkoeien geworden. Maar ik kan me niet voorstellen dat u uw hart niet op de goede plaats heeft zitten…. Maar zou u zo vriendelijk willen zijn om het geld dat van uw klanten is (Het lijkt me dat het met zo’n omzet een fluitje van een cent moet zijn om het geld meteen terug te kunnen storten) om te zetten in de bestelde boeken of anders het openstaande bedrag direct terug te storten. Ik heb ook even op uw klachten site gekeken en zie dat wij niet de enige zijn die eerst 14 minuten in de wachtrij moeten staan om überhaupt iemand aan de lijn te krijgen / geholpen te worden. Ik heb 14 minuten naar een autistisch bandje geluisterd …Het is namelijk heel erg druk en we willen iedereen zo goed mogelijk helpen,heb je nog even geduld)…… staan om vervolgens met een aardige dame van uw bedrijf  mijn probleem te bespreken. Ze betreurde de situatie en vertelde me niets direct iets voor me te kunnen betekenen. Ik moest maar een email sturen. t.a.v van haar zodat zij dit weer kon voor leggen aan de boekhouding. Ook dat begrijp ik, maar u spreekt mij natuurlijk niet persoonlijk...want zij wordt er tussen gezet en moet zich aan jullie omzetprotocol houden. Zo min mogelijk reacties per telefoon want dat voelt namelijk niet goed voor een miljoenen bedrijf als Van Dijk.nl maar zoveel mogelijk vragen per mail…kunnen jullie weer wat tijd rekken…..toch….! Tijd is geld en massa is kassa toch Meneer van DIJK.nl?

images

Niets is wat het lijkt…..!

  • Boeken besteld bij Van Dijk.nl ( betaald 503,67)
  • Boeken worden maar deels geleverd
  • Boeken blijken niet de juiste
  • Boeken meteen terug gestuurd
  • Opnieuw nieuwe besteld bij Van Dijk.nl ( Opnieuw 659,55 betaald)
  • Ontvangen creditnota oude boeken van 214,00  i.p.v 503,67 en nog steeds geen geld terugontvangen.
  • Nieuwe boeken zijn voor 80 % niet leverbaar voor MBO sprintjaar Manager Mode
  • Scholen zijn al begonnen
  • Schiet mij maar lek Meneer van Dijk.nl

 

Ik stuur u deze Quote misschien leest u hem eens goed.

What keeps me busy, what keeps you bissy

and what can I do to make it more enjoyable for us!

 

Met vriendelijke groet,

S.Koning