Hoe moet ik omgaan met deze dienstverlener?

Ik weet het namelijk niet meer…..!

Vandaag krijg ik een email van de Gemeente Edam Volendam met de vraag of het SVB al contact met ons opgenomen heeft…..! Ik moet haar teleurstellen en antwoord haar dat dit nog niet is gebeurd. …..Als ik niet bel doet het SVB namelijk helemaal niets. Dus… pak ik de telefoon en bel met het SVB….het kon nog net….16 uur 54..!Na het horen van een kort bandje krijg ik een mevrouw aan de telefoon die vraagt wat ze voor mij kan doen en ik vraag vriendelijk aan haar of zij even kan nakijken in het dossier of alle wijzigingen goed zijn ingevoerd….? Ik sta ruim 7 minuten in de wacht en hoor niets…..Zou ze er nog wel zijn….??? Ik roep af en toe maar Hallo bent u er nog…? maar geen antwoordt. En ja hoor opeens hoor ik haar stem weer. Gelukkig ze is er nog ….maar ze vertelt me dat ze helemaal niets kan vinden….omdat ze niets heeft ontvangen en dat er dus “ergens” iets is misgegaan.

koude-douche.jpg

De koude douche


Uhhh…ik klink verbaasd aan de telefoon… Hoe kan dit nou? Ik heb jullie op 8 juni 14.58 alle wijzigingsformulieren gemaild ….en daar heb ik ook een bevestiging van het SVB over ontvangen waarop duidelijk staat vermeld: DETAILS VERZENDING: is door de Dienstverlening PGB ontvangen op 08-06 -2016 om 14.59. Gelukkig denk ik nog…dat is goed gegaan. De wijzigingsformulieren heb ik 10 minuten daarvoor nog samen met een meneer van het SVB ingevuld (communicatie via de telefoon ).Ik hoefde namelijk niet alles in te vullen maar alleen dat wat gewijzigd moet worden. Wat was er “eerder” nou fout gegaan…een gemeenteambtenaar van gemeente Edam Volendam had namelijk een verkeerd tarief ingevuld en daardoor kon de eerdere wijzing niet worden uitgevoerd…dat ging over 0,19 cent verschil. Voordat we hier achter waren……daar ga ik het vandaag maar niet over hebben..dat kunnen jullie je denk ik wel bedenken…..als je meer van mijn blogs leest….!! De dame van het SVB bleef volhouden dat ik het weer opnieuw moest invullen en opsturen…..mijn hart breekt en kan ik het niet droog houden…..! Ik was stil aan de andere kant van de telefoon en ze vroeg ik er nog was…en of ik het gehoord had wat ze net vertelde…U MOET HET WEER OPNIEUW INVULLEN!!! IK antwoordde …NEE ik heb het niet gehoord…..kunt u het nog een keer herhalen….!Ik heb het NIET gehoord….kunt u het nog een keer herhalen…..en ze legt de hoorn erop!.

Mijn kinderen zitten in de kamer en luisteren mee … Komen naar me toe en geven me een dikke kus …..en ik huil verder….en denk alleen maar aan een koude douche!!!!

Kan iemand mij vertellen hoe ik hier nog mee om moet gaan want ik weet het niet meer! 

Een jaar geleden kreeg ik van het SVB een dossier van iemand anders in een mijn brievenbus….! Ik maakte het open en dacht….dit kan niet waar zijn…..! Het was iemand uit Meer en Vaart in Amsterdam….! Toen ik het SVB belde vroeg ze op ik het zo snel mogelijk even wilde opsturen….!!! Foutje bedankt! Ik heb het eerst maar even naar de gemeente gebracht die sprakeloos waren ….zij hebben het uiteindelijk weer opgestuurd naar het SVB.

Gelukkig heb ik met de gemeente Edam Volendam een goede relatie en kijken we samen vaak naar een goede oplossing maar ook hier krijgen zij een punthoofd van!!

De kosten in de zorg kunnen echt met 50% naar beneden meneer van Rhijn en mevrouw Schippers!!
Nodig me maar uit voor een lezing”zie het maar als bijscholing Hoogopgeleiden”.!!!!

Zo zou het moeten … Ook bij het SVB
Liefs Silvia