Little Black Dress| Lapeek Sportstyle

Een aantal weken geleden werd ik uitgenodigd door lieve vriendin Marion. Zij vroeg of ik het leuk zou vinden om mee te doen aan een playdate golftoernooi georganiseerd door Barbara Peek van La Peek Sportstyle. Ik twijfelde even maar ik dacht….Marion vraagt me niet voor niets….! En dat klopte!
Ik was wel een beetje sceptisch toen ik al deze zelfstandige mooie vrouwen bij elkaar zag in een ruimte….waar moet ik beginnen, ik ken niemand….wat heb ik te bieden? Marion was iets verlaat (vanwege de vele files) waardoor ik even op mijzelf aangewezen was…..! Mijn sceptische gedachte heb ik snel losgelaten want het ontvangst en enthousiasme van iedereen spatte er vanaf. Na de koffie en de warming up van golfpro John Woof stelde ik me voor aan mijn medespelers. Ik had mezelf opgegeven voor het spelen op de 9 holes par 3 baan. Het werd een leuke ronde “because we play for fun and not for money”!
Na terugkomst in Brasserie 10 hebben we onder het genot van een drankje van een heerlijk gezonde lunch genoten die met veel zorg en liefde was samengesteld.
Afgelopen week kreeg ik een prachtig fotoalbum online opgestuurd door fotograaf Sandra Hendriksen en ik moet toegeven dat ik uitkijk naar een volgende Lapeek playdate, hopelijk dan gekleed in een dress van La Peek Sportstyle. Dit ideale golf en tennis jurkje is nu volop in ontwikkeling en gaat in een beperkte oplage geproduceerd worden…..One size fits all.
Wil jij ook Lapeek Sportstyle volgen klik dan op de Facebook pagina Lapeek Sportsyle.
The Best Black Dress prijs van dit toernooi ging terecht naar Nynke Wynia van de THE WALK IN CLOSET. Ze zag er ook werkelijk prachtig uit….!
Schermafbeelding 2016-04-17 om 12.04.35.png
P1130097.JPG
P1130143.JPG
Warm welkom van Barbara Peek
P1130324.JPG
Golfpro John Woof
P1130302
PSSSST Do not disturb  I’m playing golf vestje van Cavallaro! Handmade!

P1130510.JPG

P1130736

Huisgemaakte dressings van Eva Peek

P1130586Dank je wel Tineke Loogman voor de service en gastvrijheid bij Golfbaan Amsteldijk in Amstelveen.

Wil je ook leren golfen kijk dan eens op de website van Amsteldijk.nl.

 

With Love,

Silvia

Geplaatst door

Ik ben Levenskunstenaar & Straatfotograaf en geboeid door hart en longen. Tevens bekend met Autisme. De onderwerpen van mijn fotoseries gaan over de mens en zijn omgeving. Creativiteit komt bij uitstek voor in het dagelijkse leven. Zonder creativiteit zouden we ons nooit door kunnen ontwikkelen. In de kunst en cultuur wereld sluiten veel kunstenaars niet meer aan op de samenleving met haar conventies, vaste gedragingen en instituten. Als levenskunstenaar kan ik mijn gewaardeerde vrijheid omzetten in fotografie. Vrijheid wordt op deze manier niet alleen lichamelijk, maar ook geestlijk ervaren, met als tastbaar resultaat creatieve kunst. Zonder creativiteit kan ik als sociaal democraat niet leven omdat dit voor mijn een natuurlijke weg is van wens naar werkelijkheid. Het kan gaan om een nieuw idee te ontwikkelen en/of om bedrijven en organisaties naar een hoger niveau te tillen. Copyright She is online Lifestyle Guide.com