Houden minister Schippers en minister van Rijn de kosten in de zorg doelbewust hoog?

Volgens mij wel, en het wordt alleen nog maar erger als deze ministers wegrennen van simpele oplossingen en antwoorden om de kosten in de zorg te verminderenIk snap nu waarom VVD & PVDA voortdurend met elkaar in de clinch liggen en minister Asscher er doodziek van wordt!! Het Rijk, de Gemeente en verzekeraars kunnen prima zorg, begeleiding en hulp bieden voor chronisch zieken maar ze zijn doorgeschoten  en verslaafd geraakt in een digitale wereld die corrupt is!

Struisvogel Politiek

Mevr Schippers, Dhr van Rijn en Dhr Asscher!

Keukentafel gespreks kosten

Hoeveel keukentafelgesprekken chronisch zieken al niet hebben gehad die “het bedrijfsleven in de zorg goud oplevert” is ontelbaar maar ze realiseren zich niet dat deze kwetsbare groep nog zieker wordt. Dit nog meer ellendige zorg en stress oplevert omdat je overgeleverd wordt aan een stel “Hoogopgeleide Ondeskundige Professionals”, die websites bouwen die niet blijken te kloppen. Consulenten in dienst hebben die zichzelf voor veel geld verkopen aan het RIJK en GEMEENTE en die niet of nauwelijks gescreend worden! Er bestaat binnen de zorg ,welzijn en werk geen enkele website waar je gewoon nog iemand aan de telefoon krijgt en als je de gemeente belt zijn ze net lunchen, even buiten de deur of in “bespreking” of ze werken maar 2 dagen in de week. Een bureaucratie waar je gedupeerde chronisch zieke alleen  maar zieker en kwetsbaarder van wordt.

Hartekinderen|Mensen kunnen niet meer omgaan met iets wat afwijkt of anders is.

Mensen kunnen niet meer omgaan met iets wat afwijkt of anders is.

 

Daarom nodig ik hierbij alle 3 de ministers voor een GRATIS GOED DOEL “keukentafelgesprek”. Het doel hiervan is om de situatie te bespreken en te zien welke eenvoudige oplossingen hiervoor gevonden kunnen worden.

Geachte mevrouw Schippers, heer van Rijn en heer Asscher.

Er worden al een aantal goede stappen genomen in de gezondheidszorg en welzijn maar er gaat een hoop mis en heeft u uw werk niet op orde. Er ontbreekt in jullie Brochure, Jeugd met een beperking een cruciaal punt: “Een participatiewet voor werk & ouders van langdurige medische zorgintensieve kinderen“! Zowel voor ZZPers als voor mensen die in loondienst werken. Ik zou graag deze dialoog met u alle 3 willen aangaan om dit grote en groeiende probleem in een wet te laten bekrachtigen en zo de kosten te verminderen en de zorg intensive kinderen een goede toekomst te kunnen bieden.

 

 

Klachtenfunctionaris

Mochten er problemen of klachten ontstaan bij het ontwikkelen van deze nieuwe wet dan worden u klachten transparant en informeel afgehandeld met behulp van een klachtenfunctionaris. De eerste kamer is akkoord met de wet kwaliteit en geschillen in de zorg. Voor het maken van een afspraak kunt u ons gewoon bellen en zijn 24 uur pas dag beschikbaar dankzij het mobile netwerk van KPN.

Ik hoop dat deze ook maar ‘gewone mensen met een goed hart geen struisvogelpolitiek voeren en niet wegrennen van deze uitnodiging!

Met vriendelijke groet, Silvia Koning