INSPIRATION FALL 2015

Bergerbos Bergen -She is online

Bergerbos Bergen

Het is vrijdag 23 oktober ….Vandaag… een dag waar we geen afspraken hebben staan..en we besluiten om even met de honden naar het Bergerbos in Bergen te rijden. De weg via de Noord Beemster is al een prachtig gezicht en eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats bij Duinvermaak zijn de honden niet te houden…en kunnen ze er heerlijk los lopen. Het bos ligt vol met eikeltjes en ik besluit er een aantal mee te nemen voor in de herfstschaal en geniet ik van de mooie paddestoelen. Het is druk in Bergen want de Kunst 10 daagse is in volle gang. Je kunt hier nog tot 25 oktober genieten van hedendaagse kunst…of gewoon even leuk gluren bij de buren! Je komt op de meest mooie lokatie’s waar je normaal niet zo gauw naar binnen loopt of zomaar binnen kunt komen. Na onze mooie wandeling komen we uit bij het Hertenkamp waarna wij onze weg vervolgen naar restaurant Zusters aan de Breelaan in Bergen waar Esther van der Meulen exposeert met haar bijzondere kunst. Mijn aandacht werd getrokken door Schilderij De Sigaar. Fictie & Realiteit…!! Geweldig gewoon. Na weer een gezellig praatje te hebben gemaakt wilde ik nog even langs Het huis van Bergen voor een nieuw gastenboekje voor  B&B  Oud Quadyck van modeontwerper Christiaan La Croix

Hertenkamp in Bergen

Hertenkamp in Bergen

Hertenkamp in Bergen

Hertenkamp in Bergen

De Sigaar van Esther van der Meulen

De Sigaar van Esther van der Meulen

Restaurant Zusters Bergen-She is online

Restaurant Zusters Bergen

 

Bed & Breakfast Oud Quadyck elegen in het rustiekje dorpje onder de rook van Amsterdam

Bed & Breakfast Oud Quadyck

Gastenboekje en Latte Macchiato lepeltjes voor in de B&B | Huis van Bergen

Gastenboekje en Latte Macchiato lepeltjes voor in de B&B uit de winkel |Huis van Bergen

Zo..Ik hoop dat jullie weer hebben genoten van mijn blog Inspiration 2015 en tot gauw..

Liefs Silvia

Een gedachte over “INSPIRATION FALL 2015

Reacties zijn gesloten.