Ibiza 2015 – Santa Gertrudis is always a good idea!

Kunst op Ibiza bij Sluiz |Santa Gertrudis Kunst op Ibiza bij Sluiz |Santa Gertrudis

 

Huis huren Ibiza Vista Es Vedra
Heerlijk genieten van de tuin. Heerlijk genieten van de prachtige bloemen

Ibiza| September 2015

Hallo allemaal daar ben ik weer….ik heb jullie wel gemist hoor! Ik heb mijn eigen zuurstofkapje opgezet en mocht weer een weekje naar mijn favoriete “Healinghouse Es Vedra” op mijn geliefde eiland Ibiza  Het klimaat, de atmosfeer en de lucht kwaliteit doen mij ontzettend goed. Ook heb meteen even gekeken of Schiphol rolstoelproof is…! Nou dat was allemaal prima geregeld bij Transavia…eerlijk is eerlijk…!De service aan boord was prima in orde en de mensen van Axxicom waren erg behulpzaam en vriendelijk. Een TIP als je met je familie reist….hou altijd je eigen paspoort bij je ook al moet je even naar de toilet…je hebt een heel groot probleem als er ook maar iets gebeurt …of waar je je partner of kind uit het oog verliest en kom je niet zo makkelijk weg zonder paspoort!!! Ik kwam via een andere lift naar beneden en kwam niet op de zelfde plek uit als Wim die naar de bagageband liep…Gelukkig konden we Wim nog terugroepen anders had ik een tijd bij de douane gezeten…en dat was niet de bedoeling van deze trip! Nadat de auto was opgehaald zaten we 30 minuten later heerlijk aan de koffie met uitzicht….op Es Vedra.

Happinez

Ik ben gek op bladen zoals de Happinez om dingen over mijzelf te herkennen en op Ibiza las dit keer een artikel van Elizabeth Gilbert. Zij beschrijft dat “Nieuwsgierigheid de sleutel is tot een creatief leven is”. Dit is precies wie ik ben riep ik tegen Wim die in de keuken de lunch aan het voorbereiden was. Mijn nieuwsgierigheid en enthousiasme en mijn gedreven ondernemersgen is mijn persoonlijke sleutel tot een unieke creativiteit. Door deze sleutel telkens weer te gebruiken inspireer en motiveer ik mensen. Ja riep hij …jij bent nou een echte performance coach. Jij kunt bij mensen iets los maken. Jij ondersteunt dit met kleding, schoenen sieraden, tassen en met een enorme uitstraling & enthousiasme…maar vooral het lef te hebben om door te dringen en deze mensen dit het ook te doen..met een geweldig resultaat als gevolg….Blijde klanten, stralende klanten,zelfverzekerde klanten…en ik kan nog wel even doorgaan zei hij…!

Levensbeschouwing

Elizabeth Gilbert schrijft dat een creatief leven een levensbeschouwing is dat voortdurend in beweging is. Dit bewustzijn en deze gevoeligheid stellen mij in staat om ook hier iets mee te doen ook al gaat mijn leven er in de toekomst anders uitzien, het vermogen om dit gedoseerd te gaan doen daar ben ik nu mee bezig maar ik een zware klus… ! Veel mensen zijn depressief door stress en andere problemen en krijgen vaak antidepressiva voorgeschreven. Ik ben het juist het tegenovergestelde maar daar bestaat nog geen pilletje voor.

Creatief leven

Mijn creatieve leven was continu iets aan het ondernemen zonder na te denken of het lukt ja of nee en stelselmatig het pad van nieuwsgierigheid en van doorgaan kiezen. Als ik terugkijk hebben alle beslissingen in mijn leven geleid tot wie ik nu ben in voor en in tegenspoed.

Moed voor nodig

Elizabeth beschrijft ook dat het moed vereist vanwege de natuurlijke link tussen creativiteit en angst. De angst vanwege voor mij de onbekende afloop van onze gezondheidszorgen van Emma en van mij en kan ik mijn creativiteit van het ondernemen alleen voortzetten met onbekende uitkomst. Ik weet nooit waar een proces toe leidt, zeker in het proces waar we nu in zitten.

Ik blijk hypergevoelig en vang veel signalen al heel snel op. Daar anticipeer ik meteen op voordat een ander daar überhaupt over na denkt. Het heeft veel goeds gebracht maar het heeft mij ook totaal uitgeput met alle gevolgen van dien. Ik ben nu rustig bezig om alles weer op z’n plaats te zetten en dat kost tijd…! Ze beschrijft ook dat als je nooit riskante situaties mee maakt blijf je behouden van angst, het gevolg daarvan is dat je ervaringen mist zowel positief als negatief.

Wat Ibiza met mij doet!

Geloof me het is “zo waar” wat ze schrijft….maar ik leef per dag en doen we vooral dingen die we onwijs leuk vinden om te doen als we ons even van de alle zorgen kunnen losmaken.

Inspiratie  & Ontspanning opdoen in Santa Gertrudis

Santa Gertrudis Ibiza .jpg

Santa Gertrudis Ibiza

Just a lucky shot Parking sluiz for only pinquins

 

DSC00125.JPG

SHOP| SLUIZ Santa Gertrudis

Welkom bij Sluiz, deze lifestyle winkel is eigendom van Hans & Yvonne en is een geweldige winkel vol snuisterijen waar je de hele dag zoet kunt zijn.

Extravagante kunst te koop bij Sluiz

 

Bed & Breakfast table bij Sluiz

 

DSC00134.jpg

IMG_3930.JPG

 

 

2Q==-4

 

DSC00148

 

 

 

DSC00416

Bar Plaza

 

 

DSC00405

 

IMG_7155.JPG

Heerlijk ijs en illy coffee

DSC00397

Coffee & Free Wifi Ibiza| Musset

 

 

IMG_3928.jpg

BAR |CANTO

 

Even een krantje shoppen bij Papeleria

Even een krantje shoppen bij Papeleria

 

Ibiza. She is online One way of live | Ibiza.
Ibiza. The place to be. She is online Ibiza 2015

 

Onze waak pinguin..! Glossy Bye Bye bij Sluiz

Kaart Ibiza | De mooiste plek op aarde.png

Ik hoop dat je dit blog leuk hebt gevonden en als je nog leuke tips voor ons hebt laat het ons dan graag weten.

With Love Silvia