Work|Loetje aan het IJ

DSC00247

Loetje aan het IJ

Laatst werd Wim gebeld door een kennis omdat Loetje aan het IJ even verlegen zat om mensen die gastvrij, service gericht zijn en hun vak verstaan. Wim vond het enig om eens een kijkje in deze “keuken”  te nemen. Een geoliede organisatie. Iedereen heeft zo zijn eigen taken en het team was erg vriendelijk en ook al moesten de gasten even de tijd nemen voor een vrij plekje maar dat mocht de pret niet drukken. Voor een heerlijke biefstuk en een goede en vriendelijke service maak je dus wat extra tijd vrij.

 

 

 

 

 

Geplaatst door

Ik ben Levenskunstenaar & Straatfotograaf en geboeid door hart en longen. Tevens bekend met Autisme. De onderwerpen van mijn fotoseries gaan over de mens en zijn omgeving. Creativiteit komt bij uitstek voor in het dagelijkse leven. Zonder creativiteit zouden we ons nooit door kunnen ontwikkelen. In de kunst en cultuur wereld sluiten veel kunstenaars niet meer aan op de samenleving met haar conventies, vaste gedragingen en instituten. Als levenskunstenaar kan ik mijn gewaardeerde vrijheid omzetten in fotografie. Vrijheid wordt op deze manier niet alleen lichamelijk, maar ook geestlijk ervaren, met als tastbaar resultaat creatieve kunst. Zonder creativiteit kan ik als sociaal democraat niet leven omdat dit voor mijn een natuurlijke weg is van wens naar werkelijkheid. Het kan gaan om een nieuw idee te ontwikkelen en/of om bedrijven en organisaties naar een hoger niveau te tillen. Copyright She is online Lifestyle Guide.com