Uniek Ibiza Summer Sale Event op de MS de Jordaan boot in Amsterdam

Heb jij je al aangemeld voor het geweldige SHE IS ONLINE Event…?

Uniek Ibiza Summer Sale Event op de MS de Jordaan boot in Amsterdam


FullSizeRender30.6-Blouse-Brown-Stone-in-Baby-Orange hotlava-slippers-bij-sheisonline-nl
Op 16 juni 2015 organiseert She is online een IBIZA SUMMER SALE EVENT op de traditionele Amsterdamse party boot “Ms de Jordaan“. Onder het genot van een drankje en borrelhapje en een leuk stel geweldige She is online vrienden die je graag helpen om je favoriete vakantie outfit samen te stellen. Voor dit event hebben we plaats voor 75 vrouwen die net zo zijn als wij, dus geef je snel op als je van kortingen tot wel 70% wilt profiteren en neem vooral je favoriete vriendin, kennis, of collega mee.

Bestel hier je tickets online
en maak kans om je outfit terug te winnen of 2 kaarten voor een avondje uit op de MS de Jordaan t.w.v 140,00 euro.

Kortom:
• Profiteer van kortingen tot wel 70%
• Win je aankoop bedrag van je outfit terug
• Win 2 kaarten voor een avondje uit op MS de Jordaanboot t.w.v.140,00
• Incl. 2 drankjes en borrelhapjes
• En gewoon een gezellig avondje uit

Aanvang 19.00 uur tot 22.00

Adres: Nieuwendammerdijk 538 Amsterdam

Parkeren is gratis.

With Love She is online.

De leukste webwinkel van Nederland met topstylisten.

 

Geplaatst door

Ik ben Levenskunstenaar & Straatfotograaf en geboeid door hart en longen. Tevens bekend met Autisme. De onderwerpen van mijn fotoseries gaan over de mens en zijn omgeving. Creativiteit komt bij uitstek voor in het dagelijkse leven. Zonder creativiteit zouden we ons nooit door kunnen ontwikkelen. In de kunst en cultuur wereld sluiten veel kunstenaars niet meer aan op de samenleving met haar conventies, vaste gedragingen en instituten. Als levenskunstenaar kan ik mijn gewaardeerde vrijheid omzetten in fotografie. Vrijheid wordt op deze manier niet alleen lichamelijk, maar ook geestlijk ervaren, met als tastbaar resultaat creatieve kunst. Zonder creativiteit kan ik als sociaal democraat niet leven omdat dit voor mijn een natuurlijke weg is van wens naar werkelijkheid. Het kan gaan om een nieuw idee te ontwikkelen en/of om bedrijven en organisaties naar een hoger niveau te tillen. Copyright She is online Lifestyle Guide.com

2 reacties op ‘Uniek Ibiza Summer Sale Event op de MS de Jordaan boot in Amsterdam

Reacties zijn gesloten.