Ibiza 2015 – La Paloma San Llorenc

De klok tikt & tikt & tikt..!

De tijd tikt door en je hebt maar een leven hier op aarde...dus geniet van elke minuut. Mijn favoriete klok van Maroeska Metz…krullen sieren het leven!
Ibiza| Mooiste plek op aarde Ibiza| Mooiste plek op aarde

Het leven zit vol mooie en minder mooie dingen en namate je ouder wordt ga je dingen anders beleven. Als je alles hebt gehad..hoef je “niks” meer… dan alleen maar gezond en gelukkig blijven met je gezin en met een paar dierbare vrienden om je heen…! Overleven doet uiteindelijk toch niemand….!  Gelukkig zijn wil volgens mij iedereen en dat wil je delen… vooral op Social Media.

Ibiza staat voornamelijk bekend als party eiland maar het is eigenlijk meer een bijzonder eiland voor 50 plussers die genieten van Puur Natuur. De geluksmomenten worden meer en meer als je ouder wordt..tenminste zo ervaar ik het…! Door mijn ervaringen van het leven kijk ik anders tegen bepaalde dingen aan…en vind dit leuk om erover te bloggen. Vandaag neem ik jullie mee naar een van mijn favoriete plekjes op het eiland San Llorenc dat ligt in het binnenland van Ibiza, ten zuidwesten van Sant Miquel.
Sant Llorenç is nog steeds een landbouwgebied en wanneer je deze plaats bezoekt moet je er beslist even de tijd nemen voor nemen om een kleine wandeling door het dorp te maken, dat gekenmerkt wordt door amandelbomen, granen en fruitbomen. En als de innerlijke mens gevoed moet worden neem dan eens plaats in de geweldige tuin van restaurant LA PALOMA. Voor nog geen 20,00 euro geniet je van een fantastische lunch met een goed glas wijn met live muziek op de achtergrond.

 

 

La Paloma Ibiza La Paloma Ibiza
Burger La Paloma Burger La Paloma
Falafel Falafel


Schermafbeelding 2015-08-31 om 11.37.15


Birds Birds – Vrijheid

 

 

Hotlava slippers buli africa bestellen bij She is online HAPPY FEET with Hotlava slippers

With Love Silvia

Een gedachte over “Ibiza 2015 – La Paloma San Llorenc

Reacties zijn gesloten.