Benirras Beach Sant Joan de Labritja Ibiza

COTO PRIVADO DE CAZA

COTO PRIVADO DE CAZA

Ibiza| facebook She is online

In het noorden van Ibiza ligt het strand Benirras, een groot en breed zandstrand met een aantal leuke restaurantjes..en er is altijd wel iets te beleven…! Een kleine hippie markt en een hoop gezellige mensen die genieten van de zon zee en het strand…Spelende kinderen die heerlijk genieten met hun vriendjes en vriendinnetjes en de bootjes varen af en aan! De weg ernaar toe is al een unieke belevenis..want rij je vanuit San Antonio richting naar het noorden dan volg je de haarspeld bochten die je je naar eindbestemming leidt, en krijg je een goed beeld  van de omgeving en zul je regelmatig deze borden zien die aan een boom getimmerd zijn met Coto Privado De Caza die je dan via een landweggetje kunt bereiken. Veel huizen op het eiland kun je huren voor een langere periode met optie tot koop…! Nou als je Postcodeloterij valt…op mijn Hollandse stekkie dan kocht ik er meteen een huis…!

 

Ik ga meestal zo eind van de middag naar Benirras, een geweldige plek om naar het trommel concert luisteren en te kijken hoeveel mensen er dan meedoen…De ideale Ying Yang Hippie flashmob….Geweldig gewoon, en maak met mijn camera als ik op het bankje zit weer mooie foto’s voor op mijn blog…en reclame voor She is online en mijn favoriete winkels..! Bij Elements reserveren we meestal een tafeltje met uitzicht op zee en genieten we van een late lunch en een goed glas wijn..! Rond 21.00 uur is iedereen bezig met tegenwoordig vooral selfies…van een prachtige ondergaande zon… Zeg nou zelf!!!

Veel mensen vragen vaak hoe ik toch zo mooi bruin wordt…en dan zeg ik altijd goed smeren en laat je adviseren door iemand die jouw huid kan beoordelen…! Mijn voorkeur gaat uit naar de Douglas advieseuses i Purmerend..! Zij adviseren mij de Lanchaster Sun Beauty factor 30…en als basis smeer ik altijd de Bekende Vitamine E olie van Salon Anja op het Waagplein in Purmerend.

Ibiza|Elements..lekker chillen op de leuke bank met uitzicht op het strand.

Ibiza|Elements..lekker chillen op de leuke bank met uitzicht op het strand.


Elements | Ibiza

Elements | Ibiza

 

Lunchen bij elements Benerrias

Lunchen bij Elements Benerrias met een goed glas wijn.

Food & Drinks Chill out on the beach.

Food & Drinks Chill out on the beach.

 

Altijd even laten weten dat ik hier ben geweest door mijn naam in het zand te schrijven met wat steentjes erbij...

Altijd even laten weten dat ik hier ben geweest door mijn naam in het zand te schrijven met wat steentjes erbij…

Trommelconcert op het strand van Benirras Ibiza

Trommelconcert op het strand van Benirras Ibiza

 

Ibiza| facebook She is online

Ibiza| Paradijs op aarde.

 

Benirrias Ibiza

Benirrias Ibiza

Burnout klachten? In Ibiza kun je pas echt jezelf zijn....en geniet van het niks doen.

Burnout klachten? In Ibiza kun je pas echt jezelf zijn….en geniet van het niks doen.

Wil je ook deze geweldige slippers snel aan je voetjes hebben zitten…Bestel ze nu  en je hebt ze morgen in huis.

Food & Drinks


 

Ondergaande zon rond 21.00 uur

Ondergaande zon rond 21.00 uur

 

Einde van de avond....! Dank je wel zon!

Einde van de avond….! Dank je wel zon!

Dank je wel zon..voor weer een prachtige dag….!

Goodbye Benirras en tot snel…Liefs Silvia