SAIL 2015 Amsterdam

 

Sail Amsterdam 2015

Meevaren op de Anna Maria tijdens Sail met een overheerlijke lunch, hapjes en drankjes.

Vandaag krijg ik een uitnodiging van een bedrijf om mee te varen tijdens een van de SAIL dagen die in augustus van dit jaar gehouden worden in Amsterdam. Wat een verrassing, we worden s’middags verwacht in een speciaal ingerichte salonhaven waar we vertrekken richting het hart van SailAmsterdam, de Oranje haven. Onder het genot van een hapje, drankje en een overheerlijke lunch gaan we vast een prachtig beeld krijgen van de Tall Ships. Als je ook van plan bent om naar Amsterdam te komen deze dagen boek dan alvast Bed & Breakfast  “Oud Quadyck” dat ligt op 20 minuten afstand van het Centraal Station en plak er een Tour Waterland aan vast… met trips naar Volendam en de Zaanse schans.

B&B naar Amsterdam Sail 2015

 

Bed & Breakfast Oud Quadyck streetview

 

Schermafbeelding 2015-04-01 om 10.24.27

 

Ontdek Noord Holland dus op een unieke manier!

Veel plezier en ik hoop dat jullie ook naar Sail 2015 gaan.

Kijk hier voor Vervoer naar Amsterdam

Liefs Silvia

Een gedachte over “SAIL 2015 Amsterdam

Reacties zijn gesloten.