Flashmob Amsterdam Centraal Station

 

 

Roswitha Commandeur zangdocent bij NKT Theatherschool

Roswitha Commandeur zangdocent bij NKT Theatherschool

Een kippevel moment toen ik dit Flashmob filmpje van Roswitha Commandeur zag op YouTube..! Haar trotse moeder Marijke attendeerde me  hierop en realiseerde ik me na het zien van de vreselijke beelden in Frankrijk vorige week dat we samen anders in het leven moeten gaan staan en meer van elkaar kunnen leren. Een vrouw als Roswitha brengt mensen bij dichterbij elkaar maar dat kan ook niet anders dan met lieve ouders en vrienden om haar heen. Ik hoop dat ik niets te veel heb gezegd!! Binnenkort is ze misschien wel op TV…bij RTL of  NPO...of de BBC! Persoonlijk zou ik haar wel willen zien optreden in een flashmob bij “De wereld draait door”! Jij? 

With love Silvia