What to wear – Hotlava in the Summer

She is online Creator--_Nieuwe Collectie Hotlava Coming Soon

_MG_0550

Hotlava tuniek butterfly

 

Ik wil jullie graag even kennis laten maken met persoonlijk mijn favoriete zomer kledingmerk Hot Lava. Wat dit van oorsprong Nederlandse merk zo karakteriseert is de creativiteit en afwerking van deze orginele handgemaakte slipperstunieksjurkenponcho’s en sieraden. Een collega stylist attendeerde me jaren geleden op deze deze bijzondere familie uit Den Haag. De heer des huizes reisde voor zijn werk de hele wereld over en kocht altijd leuke kadootjes voor zijn vrouw en dochter als hij in het buitenland was en ook zijn zoon kwam niets te kort…! Maar het waren voornamelijk de vrouwelijke hebbedingetjes met schelpjes en mooie steentjes…in de vorm van een tasje, riem en armbanden die de aandacht trokken. Alle vriendinnen van dochter Eline vonden dit zo gaaf dat hij ook op zijn volgende trip voor hun ook van die leukse spullen wilde meenemen.!!! Een uit de hand gelopen hobby zou je kunnen zeggen en dachten ze daar gaan we iets mee doen en zo werden hun eigen eerste ontwerpen een regelrechte hit, hebben inmiddels eigen fabrieken op Bali en leveren ze tegenwoordig aan steeds meer landen….! Ik heb heel erg veel respect en bewondering voor de mooie bijzondere familie en hun leuke salesteam…!

Wil je zien wat ze nog meer maken dan deze prachtige slippers model Buli Native? Bekijk hier de nieuwste collectie van Hotlava in de webshop van She is online.!

Veel plezier en ik ben benieuwd wat jij ervan vindt? Of woon je in het buitenland dan sturen we ze gewoon naar je toe en houden we via de mail contact info@sheisonline.nl.

Liefs Silvia