Kwadijk – Lente kriebels

Lentekriebels, iedereen is toe aan warmte en zonnestralen en wat was het vandaag 11 maart een prachtige dag in het mooie Kwadijk..!  De hond zoekt het hoger op in de achterbak van de Landrover en de 3 Bommes eendjes liggen heerlijk uitgeteld voor de deur. Toch maar even reclame maken voor dit mooie merk en dealer Leeuwenkamp 4×4 in Purmerend... en ze hebben weer prachtige selectie van een paar Beauty’s van auto’s….!

Landroverspecialist Pip
Landroverspecialist Pip

Onze 3 witte huiseenden vermaken zich prima in de zon en onze labrador Pip is een een achte carfreak geworden. Nou dan maar even reclame maken voor Leeuwenkamp 4 x 4 want die hebben weer geweldige tweedehands auto’s van mijn favoriete merk Landrover in de verkoop staan, die op zoek zijn naar een nieuwe eigenaar.

 

Leeuwenkamp 4x4 in Purmerend
Leeuwenkamp 4×4 in Purmerend

 

Spring Time Kwadijk
Spring Time Kwadijk
Sony Hybride fotoshoot Bommes Kwadijk
Sony Hybride fotoshoot Bommes Kwadijk
Life is good in Kwadijk
Life is good in Kwadijk
Life is good in Kwadijk
Life is good in Kwadijk
Dogs loves landrovers
Dogs loves landrovers
Ideale auto voor het hele gezin.
Ideale auto voor het hele gezin.


Geplaatst door

Ik ben Levenskunstenaar & Straatfotograaf en geboeid door hart en longen. Tevens bekend met Autisme. De onderwerpen van mijn fotoseries gaan over de mens en zijn omgeving. Creativiteit komt bij uitstek voor in het dagelijkse leven. Zonder creativiteit zouden we ons nooit door kunnen ontwikkelen. In de kunst en cultuur wereld sluiten veel kunstenaars niet meer aan op de samenleving met haar conventies, vaste gedragingen en instituten. Als levenskunstenaar kan ik mijn gewaardeerde vrijheid omzetten in fotografie. Vrijheid wordt op deze manier niet alleen lichamelijk, maar ook geestlijk ervaren, met als tastbaar resultaat creatieve kunst. Zonder creativiteit kan ik als sociaal democraat niet leven omdat dit voor mijn een natuurlijke weg is van wens naar werkelijkheid. Het kan gaan om een nieuw idee te ontwikkelen en/of om bedrijven en organisaties naar een hoger niveau te tillen. Copyright She is online Lifestyle Guide.com