Welkom in de gevoelige wereld van GFT

 

 

Sensitive kleding online shoppen.

Vandaag laat ik jullie een stukje lezen over Sensitive stoffen…! 

Sensitive stoffen lenen zich voor een creatieve interpretatie door zeer uiteenlopende fabricagetechnieken, bijvoorbeeld lasersnijden of versterking door het koppelen van stoffen en warmte-bonding. Het hoge percentage van LYCRA ® als belangrijk ingrediënt in Sensitive® stoffen zorgt ervoor dat rimpels en plooien worden beperkt tot het minimum. Kleding gemaakt van Sensitive ® stoffen zijn licht in gewicht, ideaal voor sport, het werk en voor reizen omdat het licht in gewicht is makkelijk te wassen. De luxe uitstraling van deze stof is geeft een rijke look af. La Dress gebruikt deze stof al jaren voor hun prachtige jurken en Corelfashion heeft al geruime tijd een  sportieve lijn op de markt Corel Sensitive

Ik noem het persoonlijk al 20 jaar GFT Fabrics, dat staat voor Groente – Fruit & Tuinafval stoffen…En waarom noem ik dit zo? Het unieke draagcomfort van deze kleding  is echt geweldig… !Het knelt niet, het kreukt niet, ideaal voor op reis en als je er een vlek op zit dan haal je er een nat doekje overheen en het is weer schoon, het transpireert niet en je wilt het eigenlijk niet meer uit omdat het zo comfortafel zit. Prachtige Basic kleuren en modellen evenals de hoge weerstand tegen chloor, zout water en UV-stralen maken Sensitive ® stoffen een winnende oplossing voor in basic tops, jurken, broeken, jumpsuits en shirts  in combinatie met een leuke accessoiresGevoelige ® stoffen zijn koel en ademend, bestand en beschermend tegen invloeden van buitenaf en bieden uitstekende prestaties en een perfecte draagbaarheid. Dit zijn de meest gewilde stoffen voor het maken van kleding en voor elk type in alle maten. Je kunt het wassen wat je wilt en het blijft zijn kleur behouden…echt een aanrader voor in elke garderobe!

De nieuwe collectie Sensitive|Gft lijn is te passen bij She is online.nl

Sensitive jurk Dian

Schermafbeelding 2015-03-03 om 13.08.44> Ontdek de Sensitive ® stoffen voor sportkleding