What to wear today – Mode meisje

What to wear today door Silvia KoningEen paar dagen geleden kreeg ik een email van iemand  met de vraag of ik iets leuks voor haar had want ze had een bruiloft in Oostenrijk. Ze was overal al geweest en kon niet slagen en nu kwam ze bij mij via haar de zus die al vaker bij mij is geweest. Ik had haar al toegevoegd via Facebook en kon al het een en ander voorwerk doen. Op het moment dat ze kwam had ik al diverse sets voor haar klaar gehangen en “moest” ze van mij beginnen met het eerste setje aan te doen. Een prachtige vrouw met lang blond haar Stewardes bij Arkefly en zat uiteindelijk ook op de zelfde vlucht die ik ook laatst had naar het heerlijke Dubai..! Best grappig… ! Eenmaal de outfit aan en toen kreeg ze van mij nog een paar knallers van hakken eronder en Wow wat een schoonheid stond daar.. !Ik vertelde haar dat schoenen de finishing toutch van een goede outfit zijn en dat het dragen van een bepaalde hakhoogte er een super vrouwelijke kant in iemand naar boven komt..! Ze vond het een heerlijk gevoel dat een modemeisje zoals ik voor haar zoekt en zegt of iets echt wel of niet leuk staat!

En ging ze met volle tassen naar huis, genoeg om haar garderobe weer een boots te geven door telkens weer een nieuw setje aan te hebben. Ik merkte dat ze meer en meer straalde en dat ze zich er goed in voelde …mooi…en telkens weer denk ik: oke, that’s me! Ik ben toch echt wel een modemeisje.

Heerlijk vak is het toch ook…!

Kleding  uit de webshop van She is online.

Schoenen geshopt voor de klant bij van een collega.

Styling Silvia Koning

Wil jij meer weten over deze oufit of ook een geholpen worden door een modemeisje?

We horen het graag van je.

With Love Silvia