What to wear today|Fashion Quickscan

Mijn dochter en ik

Gelukkkig zijn met een maatje meer of minder…!

 

“Ik heb geen maatje 36 meer…So what”

Ik draag geen oversized kleding ten zij er items zijn zoals bij het merk Ibiza people, Frogbox of een tuniekje van Hotlava. Zij hebben een aantal kledingstukken waar ik me persoonlijk lekker in voel en die in diverse maten leverbaar zijn 34 t/m 46 en persooonlijk draag ik maat 42 – 44 , dit komt mede door mijn medicijn gebruik ivm mijn ziekte Sarcoidose, maar met een kek broekje van Corel (model MMB of de Maggi ) mijn witte Allstars erbij of de favoriete Boots van World Family Ibiza voel ik mij helemaal zelfverzekerd voornamelijk omdat de pasvormen van deze merken geweldig zijn. Een item waar vrouwen met een iets grotere maat zich meer tevreden in moeten kunnen stellen. Gelukkig zijn er steeds meer vrouwen die dit ook doen..en die ik zie stralen.. !Laat zien wat goed en mooi is en camoufleer wat je iets minder mooi vindt.

Een kenmerk van mij is als ik een overzorgde vrouw in veels te grote kleding zie lopen dat ik dan zachtjes roep …Kom op meid : “Kam je haar en doe je gebit in…“. Met andere woorden: je bent als vrouw geboren gebruik je skills… ! Mijn omgeving kijkt er nog amper van op maar dat kan ook niet anders omdat ik al zolang in het vak zit als stylist. Een ‘maatje meer’ klinkt zo schattig, onschuldig en neutraal ..en dat is het ook maar maatschappelijk is het juist zo belangrijk om elke dag kritsch naar jezelf te kijken. Je weet nooit wat er nog op je past komt…Je bent je eigen investeringsmaatschappij! En als je niet van jezelf houdt kun je nooit van een ander houden …is mijn mening.

Kleding kun je in alle soorten en maten kopen en in verschillende prijsklasses...maar als je er geen kijk op hebt of nog geen klik mee hebt en je wilt er wel heel goed en leuk uitzien …..!

Investeer dan eens in jezelf via een Fashion Quickscan.

Ik ben benieuwd hoe jij je outfits shopt en door wie, van welke merken en in welke winkels maar voornamelijk of je tevreden bent met jezelf…!

Ik hoor het graag,

Liefs Silvia