Want to blog?

Bloggers – Een bron van inspiratie

Op She is online Lifestyle Guide.com kunnen vrouwen meedoen in de nieuwe wereld van het bloggen. Wij proberen continu onze kennis en ervaringen te delen dus ben jij een blogger met een specifieke kwaliteit op het gebied van lifestyle dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Stuur een mail waarover jij graag blogt en sluit je aan bij onze She is online Community. info@sheisonline.nl
 

Elaine Kaagman, Hair and Make-up

joeIk ben Elaine, 17 jaar en ik kom uit Lutjebroek. Ik loop stage bij She is online en heb het er erg naar mijn zin. Ik volg op dit moment de opleiding Mediamanagement aan het Mediacollege in Amsterdam. Ik schrijf een blog over “Hair and Make-up.”Ik denk dat iedere vrouw er prachtig uit kan zien en dat daar absoluut geen haar of make-up voor nodig is, maar het is welaltijdhandig om tips te krijgen hiervoor. Vandaar dat ik opzoek ga naar alle weetjes voor jullie!

Geplaatst door

Ik ben Levenskunstenaar & Straatfotograaf en geboeid door hart en longen. Tevens bekend met Autisme. De onderwerpen van mijn fotoseries gaan over de mens en zijn omgeving. Creativiteit komt bij uitstek voor in het dagelijkse leven. Zonder creativiteit zouden we ons nooit door kunnen ontwikkelen. In de kunst en cultuur wereld sluiten veel kunstenaars niet meer aan op de samenleving met haar conventies, vaste gedragingen en instituten. Als levenskunstenaar kan ik mijn gewaardeerde vrijheid omzetten in fotografie. Vrijheid wordt op deze manier niet alleen lichamelijk, maar ook geestlijk ervaren, met als tastbaar resultaat creatieve kunst. Zonder creativiteit kan ik als sociaal democraat niet leven omdat dit voor mijn een natuurlijke weg is van wens naar werkelijkheid. Het kan gaan om een nieuw idee te ontwikkelen en/of om bedrijven en organisaties naar een hoger niveau te tillen. Copyright She is online Lifestyle Guide.com