Want to blog?

Bloggers – Een bron van inspiratie

Op She is online Lifestyle Guide.com kunnen vrouwen meedoen in de nieuwe wereld van het bloggen. Wij proberen continu onze kennis en ervaringen te delen dus ben jij een blogger met een specifieke kwaliteit op het gebied van lifestyle dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Stuur een mail waarover jij graag blogt en sluit je aan bij onze She is online Community. info@sheisonline.nl
 

Elaine Kaagman, Hair and Make-up

joeIk ben Elaine, 17 jaar en ik kom uit Lutjebroek. Ik loop stage bij She is online en heb het er erg naar mijn zin. Ik volg op dit moment de opleiding Mediamanagement aan het Mediacollege in Amsterdam. Ik schrijf een blog over “Hair and Make-up.”Ik denk dat iedere vrouw er prachtig uit kan zien en dat daar absoluut geen haar of make-up voor nodig is, maar het is welaltijdhandig om tips te krijgen hiervoor. Vandaar dat ik opzoek ga naar alle weetjes voor jullie!