I love Fashion

Spring Summer 2015
Het is tijd om alvast ruimte in je garderobe te maken want het nieuwe modeseizoen is op komst! Er wordt dit seizoen nadruk gelegd op draagbaarheid en functionaliteit.

Kunst
Van Surrealisme tot Expressionisme. De ontwerpers lieten zich inspireren door de natuur en dat zie je duidelijk terug in de prints, sjaals en broeken en gaan zorgen voor veel opvallende looks. De broeken met grafische prints en de blouses met bloemen prints zijn nu al een regelrechte echte hit.

Suits
Het is tijd om je office look een serieus door te gaan nemen. De kracht van kleding is vooral nu heel erg belangrijk “Play hard Work hard” but dressed well, jouw outfit is je visitie kaartje. Mooie Italiaanse blazers en een skinny broekje daaronder een soepel vallende blouse of top erop. Of een jumpsuits van techno kwaliteit gecombineerd met een leren blazer, grafische printsjaal en een hak van ongeveer 7 cm is een musthave als “office suit”.

Van top tot teen knit
Chunky knits van wol of een gebreide truien. Deze winter zagen we dit ook al. Lange vesten wollen pullover met een leren broekje en stoere sneakers eronder .Dit voorjaar combineer je die gebreide trui of vest weer met een witte jeans grote sjaal, All Stars of high heels erbij.

Volume
Grote oversized pullovers – vesten met of zonder het “tuttige” witte blousje eronder, wraps, poncho’s en sjaals, dat is wat deze spring – summer 2015 de klok slaat. De sjaals zijn al een hit voordat er überhaupt voorjaar in zicht is.

Pailleten
Olievlekachtige materialen, holographics, glitters en pailletten. Een perfecte look voor een avondje uit of dansen onder de sterren of op een feestje.

Ruim je kasten eens op en blijf je zelf verrassen en mijn persoonlijke tips:

Koop een of 2 nieuwe sets per seizoen en combineer dit weer met de items van het jaar ervoor, dan blijf je altijd up to date.

Kleding die je langer dan 2 jaar niet aan hebt gehad, zou ik gaan opruimen.

Verras eens een alleenstaande moeder in de buurt eens met een leuke vintagebox in haar maat.