Perfecte broek

Corel Spring Summr 2015

Noem de naam Corel en iedereen denkt aan de strakke stretchbroek met het herkenbare sterretje aan de rits. De broek waarvan alle bezitsters roepen dat als je er eenmaal een hebt, je nooit meer een andere wilt.En dat is nog steeds zo alleen is de collectie is sinds 2014 ontzettend uitgebreid, het succes van deze broeken komt door de geweldige pasvorm en er is voor elke vrouw een geschikt model. Op deze foto zijn de nieuwste modellen te zien. De bekenste basis broek van Corel model MMB heeft een slanke pijp, een hoge taille en vormt je billen. De Maggi is een superstretch kek broekje die je benen verlengt en persoonlijk draag ik graag de Maggi jeans in blue kleur 32 of in dark denim kleur 71 en is een “must have” voor in je kast. Eigenlijk past elke Nederlandse vrouw deze broek. Model Grace is meer voor de vrouwen met bredere heupen en vollere kuiten. De maatvoering van deze broeken gaat van maat 34 tm 46. Binnenkort zullen we meer winkels die Corel verkopen aan deze site toevoegen. Nu zijn de broeken online te bestellen bij She is online.nl

 

Corel Spring Summer 2015