Kwadijk – Nieuwe buren

Kwadijk - Noord Holland

Uitzicht vanaf Purmerend richting Kwadijk.

Nee, het is niet zoals in de drama serie NIEUWE BUREN maar gewoon keiharde werkelijkheid…onze lieve buren gaan Kwadijk 41 na bijna 20 jaar met veel plezier te hebben gewoond verlaten. Zij gaan in het Oosten van het land hun nieuwe droomplekje zoeken met meer ruimte voor hun paarden en toebehoren. Daarom ben ik, (zijn wij als bewoners van Kwadijk 43) op zoek naar leuke, lieve, enthousiaste nieuwe buren die net zo gek zijn op ruimte, rust, veel zonuren en met een wonen en werken vanuit huis principe! En wie kan er nou zeggen dat je naast een unieke watertoren woont?

Kwadijk is Hot…!

Waarom is Kwadijk Hot? Het wemelt er van de zelfstandige ondernemers met een groot netwerk, een prachtig nieuw voetbalveld dat tevens dient als evenementenplek. Je kunt heerlijk wandelen in de omgeving, paardrijden bij Manege De Paardenhof of je aansluiten bij een kookclubje of schilderclubje bij Het Stationsgebouw of bij Atelier De Buncker en voor een nieuwe outfit laat je je persoonlijk adviseren door een van de Personal Stylisten van She is online op lokatie kwadijk…. En zo kan ik nog wel even doorgaan… We hebben in Kwadijk de beste aannemers, schilders, electriciens, constructeurs, loonbedrijven, doktoren in “geval van nood”en nog veel meer allemaal in een dorp wonen Oja….en waar je ook nog kunt overnachten in een van de leukste B&B in de straat / buurt om te kijken of de omgeving en ligging je wel bevalt en je een beetje kunt “Proefwonen”...Hoe leuk is dit…!

Voor meer informatie kun je Sopar makelaardij inschakelen.

 

 

Schermafbeelding 2015-02-24 om 10.07.20 Schermafbeelding 2015-02-24 om 10.16.21 Schermafbeelding 2015-02-24 om 10.07.20 Schermafbeelding 2015-02-24 om 10.07.34

 

 

Een gedachte over “Kwadijk – Nieuwe buren

  1. Pingback: Travel|”Droomhuis met een verhaal” | She is online Lifestyle Guide

Reacties zijn gesloten.