Sky Lounge Amsterdam

SKYLOUNGE
SKYLOUNGE AMSTERDAM
SKYLOUNGE
SKYLOUNGE Amsterdam
Uitzicht Skylounge
Een cruise boot verlaat de Terminal en het uitzicht is amazing

Amsterdam is “Hot “dat wisten we al maar wat is er nou leuker om op zondagmiddag de Skylounge Amsterdam eens aan te doen. Daar kun je Amsterdam van bovenaf  bewonderen . Op een unieke plek in Amsterdam vlakbij het Centraal Station is de SkyLounge Amsterdam gevestigd,een roof-top lounge bar uitkijkend op het IJ en het oude Shell gebouw wat dit dit moment wordt verbouwd. Dit is de een Internationale plek waar Amsterdam-mers en reizigers vanuit de hele wereld genieten en hun business drijven of gewoon happy willen zijn. De SkyLounge is 365 dagen per jaar open en dat maakt het uniek. Ook de grote Cruiseschepen zijn voor de camera een mooi momentje van vastleggen…!

Overdag is het de bijzondere locatie voor je afspraken en in de middag als de zon zich laat zien een unieke plek om te relaxen met vrienden of familie. Mijn favoriete koffiemerk Buscaglione wordt er geserveerd en ook hebben ze een heerlijke sushi kaart. En elke avond mixen Dj’s er hun muziekstijlen en met de gratis Wifi vind ik het persoonlijk The Place to be!

Klik hier voor het Online reserveren van een kamer bij Hilton Double Tree Amsterdam

Skylounge Hilton Double Tree
Skylounge uitzicht Hilton Double Tree
Indrukwekkend uitzicht vanaf de Skylounge

Ben je in Amsterdam dan is een bezoek aan de Skylounge een must…!

Veel plezier en ik ben benieuwd naar jouw beleving.

With Love Silvia

Geplaatst door

Ik ben Levenskunstenaar & Straatfotograaf en geboeid door hart en longen. Tevens bekend met Autisme. De onderwerpen van mijn fotoseries gaan over de mens en zijn omgeving. Creativiteit komt bij uitstek voor in het dagelijkse leven. Zonder creativiteit zouden we ons nooit door kunnen ontwikkelen. In de kunst en cultuur wereld sluiten veel kunstenaars niet meer aan op de samenleving met haar conventies, vaste gedragingen en instituten. Als levenskunstenaar kan ik mijn gewaardeerde vrijheid omzetten in fotografie. Vrijheid wordt op deze manier niet alleen lichamelijk, maar ook geestlijk ervaren, met als tastbaar resultaat creatieve kunst. Zonder creativiteit kan ik als sociaal democraat niet leven omdat dit voor mijn een natuurlijke weg is van wens naar werkelijkheid. Het kan gaan om een nieuw idee te ontwikkelen en/of om bedrijven en organisaties naar een hoger niveau te tillen. Copyright She is online Lifestyle Guide.com